Μεθυσμένος γρονθοκόπησε υπεύθυνη καφενείου επειδή δεν του σέρβιραν αλκοόλ! (φωτο)

Μεθυσμένος γρονθοκόπησε υπεύθυνη καφενείου επειδή δεν του σέρβιραν αλκοόλ! (φωτο)

Τον ακινητοποίησαν οι θαμώνες – Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε καφενείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας άνδρας σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στην υπεύθυνη του υγειονομικού καταστήματος, ενώ άμεσα αντέδρασαν αρκετοί θαμώνες του μαγαζιού που εκείνη την ώρα κάθονταν σε τραπέζια στον εξωτερικό χώρο.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr, όλα έγιναν στις 22.30 όταν ο άντρας που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, κάθισε μόνος του σε ένα τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του καφενείου, κοντά στην είσοδο. Ο άντρας ζήτησε να παραγγείλει αλκοόλ, ωστόσο οι υπεύθυνοι – βλέποντας την κατάστασή του – φέρεται να αρνήθηκαν να τον εξυπηρετήσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα ο μεθυσμένος άντρας σηκώθηκε από τη θέση του, έδωσε μια σφαλιάρα και στη συνέχεια γροθιά στην υπεύθυνη της επιχείρησης. Η αντίδραση των πελατών ήταν άμεση.

“Οι άνθρωποι σηκώθηκαν αμέσως από τα τραπέζια που κάθονταν και προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν, όσο εκείνος φώναζε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτεθεί στην γυναίκα. Κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο”, ανέφεραν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες.

Με την άφιξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης η κατάσταση γρήγορα ηρέμησε, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον άντρα καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν μπορούσε να απομακρυνθεί.

Σημειώνεται ότι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν θέλησαν να υποβάλουν μήνυση, μέχρι στιγμής, ενώ δήλωσαν ότι ουδέποτε έχουν δει ξανά τον συγκεκριμένο άντρα που προκάλεσε το επεισόδιο.