Μετά το ξενοδοχείο και εστιατόριο των Χανίων «υιοθέτησε ένα δρόμο»

Μετά το ξενοδοχείο και εστιατόριο των Χανίων «υιοθέτησε ένα δρόμο»

Μετά το ξενοδοχείο και εστιατόριο των Χανίων «υιοθέτησε ένα δρόμο»

Πριν από λίγες ημέρες, ένα ξενοδοχείο στο Ακρωτήρι Χανίων ξεκίνησε μία σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο τον εθελοντικό καθαρισμό δρόμων.

Το εγχείρημα ονομάζεται «Υιοθέτησε και εσύ ένα δρόμο» και, αυτό ακριβώς έκαναν οι συνεργάτες του ξενοδοχείου «Kavos Hotel» καθώς προχώρησαν στον καθαρισμό του δρόμου και των πρανών αυτού από τα Χωραφάκια έως τον Σταυρό Ακρωτηρίου, σε μήκος 3,8 χλμ.!

Τη σκυτάλη στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία πήρε το προσωπικό της γνωστής ταβέρνας «Ειρήνη», στο Ακρωτήρι, το οποίο καθάρισε χθες τον δρόμο από τα Χωραφάκια έως τον Καλαθά, συν την παραλία!

«Περιμένουμε τον επόμενο μιμητή… Περιμένουμε και τη στήριξη της τοπικής Αρχής και κυρίως το κάλεσμά της για εθελοντικό καθαρισμό από πολίτες που αγαπούν το Ακρωτήρι και τα Χανιά…», επισημαίνει η πρωτοβουλία στη σελίδα της στο facebook.

«Σκοπός είναι να μη μείνει κανείς δρόμος στα Χανιά “ορφανός”, από το μικρό πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μας μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείο του Νομού, έως ό,τι μπορεί ο καθένας από εμάς. Έστω και αν απλά σταματήσει να πετάει το μπουκαλάκι τού νερού έξω από το αυτοκίνητο», επεσήμανε, μιλώντας στο HANIA.news, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Γιάννης Κουτράκης.

«Πετάμε το “γάντι” και καλούμε τον επόμενο πολίτη ή επιχειρηματία να υιοθετήσει ένα δρόμο. Το οφείλουμε πρώτα από όλα στους εαυτούς μας», είχε σημειώσει πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κουτράκης, το κάλεσμα του οποίου βρήκε ανταπόκριση.

hania.news