Η επιστολή της Μενεγάκη για τις κλεμένες φωτογραφίες!

Η επιστολή της Μενεγάκη για τις κλεμένες φωτογραφίες!

Φωτογραφίες, που αφορούν αυστηρά προσωπικές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη και του συντρόφου της, Ματέο Παντζόπουλου, κυκλοφορούν σε δημοσιογραφικά γραφεία. Το γεγονός ανάγκασε την Ελένη να στείλει μία προειδοποιητική επιστολή σε περιοδικά και εκπομπές…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή η Ελένη Μενεγάκη οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της έχουν παρθεί από φωτογραφική μηχανή της ίδιας, που κλάπηκε! Ως εκ τούτου θεωρούνται ”προϊόντα εγκλήματος” και η τυχόν δημοσιεύσή τους απαγορεύεται ρητά και φυσικά επισύρει και τις ανάλογες ποινές!

Το φωτογραφικό υλικό, σύμφωνα με πληροφορίες, διακινείται από άντρα ρωσικής καταγωγής, ο οποίος έχει ήδη προσεγγίσει διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία… Κάπως έτσι έφτασε η πληροφορία και στα αυτά της γνωστής παρουσιάστριας, που με την επιστολή της προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα…

Ολόκληρη η επιστολή της έχει ως εξής…

«Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορήθηκα ότι φωτογραφίες που ελήφθησαν με την προσωπική μου φωτογραφική μηχανή και με απεικονίζουν, και οι οποίες εκλάπησαν, κυκλοφορούν κατά παράνομο τρόπο και έχουν ήδη καταστεί ή πρόκειται να καταστούν αντικείμενο συναλλαγής στα γραφεία εντύπων ποικίλης ύλης.

Η κατοχή συνεπώς των παραπάνω φωτογραφιών ως προϊόντα εγκλήματος είναι παράνομη, η δε χρήση και δημοσίευση τους πέρα των λοιπών έκνομων πράξεων που αυτή συνεπάγεται, παραβιάζει πρωτίστως την ιδιωτικότητα του βίου μου.

Σε περίπτωση που αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια σας ή τεθούν υπόψη σας, προκειμένου να τις αγοράσετε προς δημοσίευση, θα ήθελα να σας γνωρίσω οτι έχουν εκφύγει της κατοχής μου κατά παράνομο τρόπο και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά οτι, δεν συναινώ στη δημοσιοποίηση τους και οτι η με κάθε τρόπο χρήση τους από οποιονδήποτε συνιστά αυτόματα παράνομη πράξη, για την περίπτωση δε που θα συμβεί αυτό επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Αθήνα, 21.10.2010

Ελένη Μενεγάκη»

nooz.gr