Μέμος Μπεγνής: Το bullying που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια – «Όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει τόσο σε…»

Μέμος Μπεγνής: Το bullying που δέχτηκε στα παιδικά του χρόνια – «Όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει τόσο σε…»

Δεν ήταν συχνό, είχα φίλους, είχα παιδιά που με υποστηρίζανε…

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” ήταν ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε στην παιδική του ηλικία.

«Βέβαια και έχω δεχτεί bullying. Όταν ήμουν μικρός, από πέντε χρονών ήμουν πάνω από ένα πιάνο συνέχεια και διάβαζα. Δεν ήμουν σπασικλάκος, δεν διάβαζα πάρα πολύ. Ήμουν το παιδί που τα έπαιρνα από την παράδοση… Ήμουν ταγμένος στη μουσική, ήθελα μουσική από μικρός, ήθελα να παίζω πιάνο… Διάβαζα τα μαθήματά μου, αλλά περισσότερο διάβαζα μουσική και πιάνο.

Οπότε όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει τόσο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή στη “μαγκιά” και στο bullying επίσης των πιο αδύναμων παιδιών, αλλά είναι ένα παιδί πιο ευγενές, με καλλιτεχνική φύση, ναι, το bullying το έχω δεχτεί. Δεν ήταν συχνό, είχα φίλους, είχα παιδιά που με υποστηρίζανε… Κάποιο το έβλεπαν κοροϊδευτικά, δηλαδή “τι κάνεις; Πας και παίζεις πιάνο;”, χλευαστικά σχόλια…

Αρκετές φορές στην προσωπική μου ζωή ήθελα κάτι που “άνηκε” αλλού. Μικρός ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας, ντρεπόμουν να διεκδικήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής.

zappit.gr