Μέμος Μπεγνής: «Χρωστάω πολλά και δεν πληρώνω δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

Μέμος Μπεγνής: «Χρωστάω πολλά και δεν πληρώνω δόσεις, ας με βάλουν φυλακή»

Ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε ότι χρωστάει πολλά, «πάρα πολλά» όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά δεν πληρώνει τις δόσεις του.

aeweb

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μέμος Μπεγνής.

Σε συνέντευξη του στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει φτάσει να χρωστάει πολλά λεφτά, καθώς, όπως λέει, «έχω ανασφάλειες για το μέλλον, και ας με βάλουν φυλακή, δεν με ενδιαφέρει».

Χαρακτηριστικά, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη μεγάλη του αγωνία: «Φόβους δεν έχω, έχω αγωνίες. Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν άγχη, γιατί καθένας από εμάς έχει υποχρεώσεις, δάνεια, χρωστάει στην εφορία, έχει κάποιο χρέος κάπου αλλού ή να πρέπει να βοηθάει κάποιους ανθρώπους, να έχει κάποιες δόσεις. Όλα αυτά τρέχουν, δεν σταματάνε. Εγώ έχω σταματήσει να πληρώνω δόσεις και τέτοια, γιατί έχω ανασφάλειες για το μέλλον, και ας με βάλουν φυλακή, δεν με ενδιαφέρει».

Όσο για το αν χρωστάει χρήματα, είπε: «Χρωστάω, βέβαια, πώς δεν χρωστάω και μάλιστα χρωστάω πολλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη χρωστάει, και αν υπάρχουν είναι λίγοι. Έχω πολύ σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες, δεν λύθηκε ποτέ το θέμα αυτό, αλλά δεν αγχώνομαι, γιατί δεν βγάζει κάπου το άγχος, η ιστορία δείχνει ότι κάτι γίνεται πάντα και σώζεσαι. Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα ηρεμήσουν και μπουν σε ισορροπία, προφανώς θα φτιάξουμε κάποιες δόσεις και θα το κανονίσουμε. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που με αγχώνει. Αν εξαιρέσεις αυτό, τα πράγματα είναι εντάξει, δεν θέλω κάτι άλλο. Ευτυχώς, δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά».

gazzetta.gr