Η Megan Fox με καυτό μεταλλικό μπικίνι!

Η Megan Fox με καυτό μεταλλικό μπικίνι!

Κάτι έχει αυτή η κοπέλα με τα μέταλλα και τα τραβάει σα… μαγνήτης. Από τα θηριώδη ρομπότ των «Transformers 3» που θα γυρίσει σε λίγο καιρό, η Megan Fox ετοιμάζεται να φορέσει το καυτό μεταλλικό μπικίνι της Κόκκινης Σόνια. Φυλαχτείτε!

 

 

Ελπίζουμε ότι τελικά θα δεχτεί την προσφορά που της έγινε από τον παραγωγό Robert Rodriguez για να πρωταγωνιστήσει στο remake του «Red Sonja» που ετοιμάζεται για το 2011. Η επική φανταστική ταινία που σκηνοθέτησε ο Richard Fleischer το 1985 είχε ως ηρωίδα μια σέξι πολεμίστρια (την υποδυόταν το τότε δυναμικό sex symbol Brigitte Nielsen), η οποία με το σπαθί στο χέρι, ξεκίνησε να εκδικηθεί μια τυραννική βασίλισσα που σκότωσε την οικογένειά της.

 

Στην Ελλάδα, γνωρίσαμε την ταινία ως… το φτωχό αδερφάκι του «Κόναν», αφού η αισθητική της παρέπεμπε ευθέως στο βαρβαρικό έπος. Μάλιστα, ο ελληνικός τίτλος, «Κάλιντορ, Ο Μονομάχος» αναφερόταν στο ρόλο που υποδύθηκε ο συμπρωταγωνιστής της Nielsen, ο… «βάρβαρος» Arnold Schwarzenegger! Διόλου τυχαία, βέβαια, μιας και η καυτή αυτή ηρωίδα των Roy Thomas και Barry Windsor-Smith μάς πρωτοσυστήθηκε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Κόναν Ο Βάρβαρος».

 

Μέχρι πριν από λίγους μήνες, το ρόλο της Κόκκινης Σόνια είχε αναλάβει η ηθοποιός Rose McGowan, αλλά τον τελευταίο καιρό επικρατούσε ησυχία γύρω από την εξέλιξη του project. Τώρα, με την πιθανότητα να πρωταγωνιστήσει η Fox, το project ξαναγεννήθηκε και ψάχνει ήδη νέο σεναριογράφο για να ξαναγράψει το σενάριο του David N. White, καθώς και νέο σκηνοθέτη, μετά την αποχώρηση του Doug Aarniokoski («Highlander: Endgame»).

 

Καλύτερα να… ξεσκονίσετε το σπαθί σας, αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα με τον νέο «Conan» και τη «Red Sonja», οι βάρβαροι ξανάρχονται!

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ