Με λυγμούς η Χριστίνα από το Big Brother αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Με λυγμούς η Χριστίνα από το Big Brother αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

Με λυγμούς η Χριστίνα από το Big Brother αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο
explore Chania

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο 37 δευτερολέπτων, στο οποίο βλέπουμε μόνο εκείνη σε προσωπικές στιγμές.

Ο ερωτικός παρτενέρ δε φαίνεται, γιατί είναι εκείνος που βιντεοσκοπεί τη στιγμή με το κινητό του.

Η Χριστίνα στο live της Παρασκευής άνοιξε την καρδιά της και μιλά για πρώτη φορά αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη», είπε και είδαμε ένα ακόμη βίντεο με την on camera της εξομολόγησή της. Μπήκε σε ένα ειδικό δωμάτιο οπού ανέφερε τις πιο σημαντικές χρονολογίες της έως τώρα ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές τις χρονολογίες ήταν και το 2017.

Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

xristina 4

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό. Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση.

Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει», είπε με λυγμούς και έδωσε τη συμβουλή της στα νέα κορίτσια.

www.gossip-tv.gr