Με αποκαλυπτικό φόρεμα η Μέγκαν Φοξ – Φιλιά και… χουφτώματα με τον αγαπημένο της μπροστά στις κάμερες

Με αποκαλυπτικό φόρεμα η Μέγκαν Φοξ – Φιλιά και… χουφτώματα με τον αγαπημένο της μπροστά στις κάμερες

Με αποκαλυπτικό φόρεμα η Μέγκαν Φοξ – Φιλιά και… χουφτώματα με τον αγαπημένο της μπροστά στις κάμερες

Το ζευγάρι άφησε για άλλη μία φορά άφωνο το κοινό του στην τελετή βράβευσης των Billboard Music Awards τόσο με την εντυπωσιακή ροκ εμφάνισή τους, όσο και με την διαχυτικότητά, που επικρατούσε μεταξύ τους.

Η 35χρονη ηθοποιός με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, το οποίο δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία, συνόδευσε και θαύμασε τον αγαπημένο της, ο οποίος βραβεύτηκε ως «ο καλύτερος ροκ καλλιτέχνης» της χρονιάς.

Το καυτό ζευγάρι αποτελούσε ένα από τα highlights της βραδιάς, ενώ η εμφάνιση τους σε συνδυασμό με τον έρωτα τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα, καθώς και τα φλας των φωτογράφων πάνω τους. Οι δυο τους δεν έστρεψαν στιγμή αλλού το βλέμμα τους. Ακόμα και τη στιγμή που ο Μασίν σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του κοίταζε την αγαπημένη του.

Τα κινηματογραφικά φιλιά τους στο κόκκινο χαλί αποτέλεσαν το μεγάλο θέμα συζήτησης. Και οι δύο έδειχναν τον έρωτά τους με κάθε τρόπο, ενώ αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η γλώσσα του καλλιτέχνη. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει από την τελετή, ο Μασίν Γκαν Κέλι εμφανίστηκε με «μαύρη γλώσσα», την οποία δε δίστασε να επιδεικνύει συχνά μπροστά στις κάμερες.

megan_1

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε από μία απλή φιλία, όταν ακόμα η Μέγκαν Φοξ βρισκόταν στα χωρίσματα με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, μέσα σε μόλις έναν χρόνο από όταν η ηθοποιός πήρε διαζύγιο, έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό.

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν ο καλλιτέχνης, στα μάτια της Μέγκαν Φοξ βρήκε τη «δίδυμη αδελφή ψυχή του» και πλέον είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Πρόσφαρα μάλιστα, ο Μασίν γνώρισε επίσης τα παιδιά της πανέμορφης ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, τα οποία για εκείνη αποτελούν προτεραιότητά της, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.