Μαχαίρωσαν τον Sean Bean!

Μαχαίρωσαν τον Sean Bean!

Μαχαίρωσαν τον Sean Bean!

Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο Sean Bean… Ο ηθοποιός που έχει γίνει γνωστός για τους ουκ ολίγους ρόλους του ως κακός στο σινεμά, φαίνεται πως μετέφερε το ρόλο του και εκτός της μεγάλης οθόνης, αφού έμπλεξε σε καβγά για τα μάτια μιας γυναίκας και μάλιστα το μαχαίρωσαν στο χέρι…

Ο Βρετανός ηθοποιός επιβεβαίωσε πως δεν παίρνει τυχαία το ρόλο του σκληρού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Sean βρισκόταν σε ένα μπαρ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του. Κάποια στιγμή ο 52χρονος ηθοποιός βγήκε έξω από το μπαρ, όπου συνομιλούσε με το 30χρονο μοντέλο April Summers, που το κανονικό της όνομα είναι Nadia Foster.

Τότε ένα περαστικός που περνούσε από το σημείο εκείνη τη στιγμή και τους είδε να μιλάνε, άρχισε να κάνει άσεμνα σχόλια για την κοπέλα, η οποία σημειωτέον έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές topless σε πολλά βρετανικά περιοδικά. Ο Sean έχασε την ψυχραιμία του και κυνήγησε τον άνδρα μέχρι το τέλος του δρόμου, απειλώντας τον με βιαιοπραγίες αν δεν πάψει να μιλάει άσχημα για το κορίτσι. 

Το περιστατικό δεν τελείωσε έτσι, αφού ο άνδρας είχε στήσει καρτέρι στον ηθοποιό και όταν ξαναβγήκε από το μπαρ του επιτέθηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι τραυματίζοντάς τον στο χέρι, ενώ είχε μώλωπες και στο πρόσωπο. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Sean αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ξαναμπήκε στο μπαρ και αφού του περιποιήθηκαν την πληγή, συνέχισε να πίνει!

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ