Η αυτοϊκανοποίηση πως γίνεται; – Μαθήματα Αυνανισμού – 6 tips

Η αυτοϊκανοποίηση πως γίνεται; – Μαθήματα Αυνανισμού – 6 tips

Η αυτοϊκανοποίηση πως γίνεται; Μάθε πως να αυνανίζεσαι σωστά, επειδή δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στους άλλους στο σεξ, υπάρχουν κάποιοι παραδοσιακοί τρόποι για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας.

Άλλωστε, αν εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε το σώμα μας και τις ανάγκες μας, πώς περιμένουμε από τους άλλους να μας ευχαριστήσουν στο σεξ;

Σας δίνουμε 6 γυναικεία tips και 6 ανδρικά tips που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πως να αυνανίζεσαι σωστά.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αυνανισμός δεν είναι αγκαρία αλλά μόνο απόλαυση.

Η αυτοϊκανοποίηση πως γίνεται; – πως να αυνανιστεις σωστά

αυτοικανοποιηση πως γινεται γυναικα

 1. Σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε μόνη σας στο δωμάτιο, ότι κανείς δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει. Κλειδώστε την πόρτα και ξαπλώστε.
 2. Βγάλτε τα ρούχα σας.
 3. Στην αρχή εξερευνήστε με τα χέρια το σώμα σας, βρείτε ποιο είναι το σημείο όπου σας αρέσει περισσότερο να χαϊδεύεστε.
  Σε μερικές γυναίκες αρέσει να χαϊδεύουν το στήθος και τις ρώγες τους, ενώ σε άλλες τα γεννητικά τους όργανα, εξωτερικά ή εσωτερικά.
 4. Προχωρήστε προς τα κάτω με το χέρι σας ανάμεσα στα πόδια και βάλτε ένα ή περισσότερα δάχτυλα ανάμεσα στα μεγάλα χείλη.
  Αν νιώθετε καλά και δεν σας ξενίζει αυτή η κίνηση, προχωρήστε προς τα μέσα.
 5. Ορισμένες γυναίκες τη στιγμή του αυνανισμού φαντασιώνονται, ενώ σε άλλες αρέσει να κοιτάζονται στον καθρέφτη.
  Άλλες πάλι αυνανίζονται ξαπλώνοντας μπρούμυτα και βάζοντας ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια τους. Κάντε ότι σας αρέσει και μη σκεφτείτε ότι είναι αφύσικο, έτσι ο αυνανισμός θα φέρει τον οργασμό.
 6. Όταν ξέρετε πια τι σας αρέσει, δοκιμάστε να αυνανιστείτε μπροστά ή μαζί με το σύντροφο σας.
  Είναι ο καλύτερος τρόπος να του δείξετε πού και πώς σας άρεσε να σας αγγίζουν.

ΑΝΤΡΕΣ – Πως να αυνανίστω – Η αυτοϊκανοποίηση πως γίνεται;

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος  που επιλέξατε να γίνει ο αυνανισμός είναι ασφαλής, καθίστε (ή ξαπλώστε στο κρεβάτι) σε μια θέση που θα αισθάνεστε εντελώς άνετα.
 2. Βγάλτε το εσώρουχο -αν φοράτε- και μην καταφύγετε σε demi λύση του τύπου το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα, γιατί θα δυσκολέψει τις κινήσεις σας.
 3. Με το καλό σας χέρι χαϊδέψτε την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα στον αυνανισμό χρειάζονται προκαταρκτικά για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή στύση (= καλύτερη δυνατά εκσπερμάτωση).
 4. Ξεκινήστε με χαλαρό ρυθμό χωρίς να βιάζεστε να ξεμπερδεύετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είστε στο στρατό. (Οι φαντάροι να μη λάβουν υπόψη τους το συγκεκριμένο tip.)
 5. Επιλέξτε το σωστό πιάσιμο με την παλάμη. Εδώ δεν υπάρχουν συμβουλές. Καθείς εφώ ετάχθη. Πάντως, οι σεξολόγοι συνιστούν το πιάσιμο με τα δυο χέρια έτσι ώστε να ερεθίζεται ταυτόχρονα και η περιοχή των όρχεων.
 6. Όταν νιώσετε ότι φτάνετε στον οργασμό πρέπει να ξεφορτώσετε το εμπόρευμα σας – σπέρμα, αφεθείτε. Οι περισσότεροι εφευρίσκουν τρόπους για να προστατεύσουν τα γύρω αντικείμενα (έπιπλα, ρούχα, σεντόνια) από το ιπτάμενο σπέρμα. Έχει αποδειχθεί όμως ότι έτσι μειώνεται η ηδονή της εκσπερμάτωσης μέχρι 40%. Γίνεται σκόντο σ’αυτά.

Σχετικά: πως να αυνανίζεσαι σωστά, πως να αυνανίστωπως να ευχαριστηθω μονη μου, χαιδευομαι μονη μου, πως να αυτοικανοποιηθω, πως να αυνανιστω, τροποι αυνανισμου