Πως να αυνανίζεσαι σωστά – Μαθήματα Αυνανισμού – 6 tips

Πως να αυνανίζεσαι σωστά – Μαθήματα Αυνανισμού – 6 tips

Πως να αυνανίζεσαι σωστά – Μαθήματα Αυνανισμού – 6 tips

Μάθε πως να αυνανίζεσαι σωστά, επειδή δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε στους άλλους, υπάρχουν κάποιοι παραδοσιακοί τρόποι για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας.

Άλλωστε, αν εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε το σώμα μας και τις ανάγκες μας, πώς περιμένουμε από τους άλλους να μας ευχαριστήσουν;

Για αυτό σας δίνουμε 6 tips για γυναίκες και 6 tips για άντρες για να μάθετε πως να αυνανίζεσαι σωστά.

πως να αυνανίζεσαι σωστά – Μαθήματα Αυνανισμού 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ – Πως να ευχαριστηθώ μονή μου

 1. Σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε μόνη σας στο δωμάτιο και ότι κανείς δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει. Κλειδώστε την πόρτα και ξαπλώστε.
 2. Βγάλτε τα ρούχα σας.
 3. Στην αρχή εξερευνήστε με τα χέρια το σώμα σας και βρείτε ποιο είναι το σημείο όπου σας αρέσει περισσότερο να χαϊδεύεστε.
  Σε μερικές γυναίκες αρέσει να χαϊδεύουν το στήθος και τις ρώγες τους, ενώ σε άλλες τα γεννητικά τους όργανα, εξωτερικά και εσωτερικά.
 4. Προχωρήστε προς τα κάτω με το χέρι σας ανάμεσα στα πόδια και βάλτε ένα ή περισσότερα δάχτυλα ανάμεσα στα μεγάλα χείλη.
  Αν νιώθετε καλά και δεν σας ξενίζει αυτή η κίνηση, προχωρήστε προς τα μέσα.
 5. Ορισμένες γυναίκες τη στιγμή του αυνανισμού φαντασιώνονται, ενώ σε άλλες αρέσει να κοιτάζονται στον καθρέφτη.
  Άλλες πάλι αυνανίζονται ξαπλώνοντας μπρούμυτα και βάζοντας ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια τους. Κάντε ότι σας αρέσει και μη σκεφτείτε ότι είναι αφύσικο.
 6. Όταν ξέρετε πια τι σας αρέσει, δοκιμάστε να αυνανιστείτε μπροστά ή μαζί με το σύντροφο σας.
  Είναι ο καλύτερος τρόπος για να του δείξετε πού και πώς σας άρεσε να σας αγγίζουν.

ΑΝΤΡΕΣ – Πως να αυνανίστω

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αυνανισμού που επιλέξατε είναι ασφαλής και καθίστε (ή ξαπλώστε) σε μια θέση που θα αισθάνεστε εντελώς άνετα.
 2. Βγάλτε το εσώρουχο -αν φοράτε- και μην καταφύγετε σε demi λύση του τύπου το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα, γιατί θα δυσκολέψει τις κινήσεις σας και δεν υπάρχει λόγος.
 3. Με το καλό σας χέρι χαϊδέψτε την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και στον αυνανισμό χρειάζονται προκαταρκτικά για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή στύση (= την καλύτερη δυνατά εκσπερμάτωση).
 4. Ξεκινήστε με χαλαρό ρυθμό χωρίς να βιάζεστε να ξεμπερδεύετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είστε στο στρατό. (Οι φαντάροι να μη λάβουν υπόψη τους 10 συγκεκριμένο tip.)
 5. Επιλέξτε το σωστό πιάσιμο με την παλάμη. Εδώ δεν υπάρχουν συμβουλές. Καθείς εφώ ετάχθη. Πάντως, οι σεξολόγοι συνιστούν το πιάσιμο με τα δυο χέρια έτσι ώστε να ερεθίζεται ταυτόχρονα και η περιοχή των όρχεων.
 6. Όταν νιώσετε άτι φτάνετε στον προορισμό και πρέπει να ξεφορτώσετε το εμπόρευμα σας, αφεθείτε. Οι περισσότεροι εφευρίσκουν τρόπους για να προστατεύσουν τα γύρω αντικείμενα (έπιπλα, ρούχα, σεντόνια) από το ιπτάμενο σπέρμα. Έχει αποδειχθεί όμως ότι έτσι μειώνεται η ηδονή της εκσπερμάτωσης μέχρι και 40%. Γίνεται σκόντο σ’αυτά.

Σχετικά: πως να αυνανίζεσαι σωστά, πως να αυνανίστω,  πως να ευχαριστηθω μονη μου, χαιδευομαι μονη μου, πως να αυτοικανοποιηθω