Μάρτυρας υπεράσπισης του Berlusconi o Clooney;

Μάρτυρας υπεράσπισης του Berlusconi o Clooney;

Μάρτυρας υπεράσπισης του Berlusconi o Clooney;

Στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi, για τη δίκη σχετικά με τις σχέσεις που ο Berlusconi φέρεται να είχε με μια ανήλικη, περιλαμβάνεται ο διάσημος ηθοποιός George Clooney. Ο σταρ ζει τον περισσότερο χρόνο στην Ιταλία, αφού έχει μια βίλα στη λίμνη Como…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δικηγόροι υπεράσπισης του Ιταλού πρωθυπουργού ζήτησαν να κληθεί ως μάρτυρας ο George Clooney διότι η νεαρή μαροκινή Ruby, με την οποία φέρεται να είχε σχέσεις ο Berlusconi,
είχε αναφέρει πως είχε δει τον σταρ του Hollywood μαζί με τη σύντροφο του Elisabetta Canalis σε ένα από τα περίφημα πάρτι του πρωθυπουργού.

Παρόλα αυτά ο σταρ αναρωτιέται γιατί βρίσκεται στη λίστα, λέγοντας χαρακτηριστικά σε πρόσφατη δήλωσή του: «Μου φαίνεται τόσο περίεργο. Έχω συναντήσει το Ιταλό Πρωθυπουργό μόνο μια φορά, και αυτό στο πλαίσιο της προσπάθειας να πάρω ενισχύσεις για το Νταρφούρ».

Η δίκη για το εν λόγω σκάνδαλο, στο οποίο ο πρωθυπουργός κατηγορείται ότι πλήρωσε το 17χρονο μοντέλο με αντάλλαγμα το σεξ, καθώς και για κατάχρηση εξουσίας στη συνέχεια, έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ

Προτάσεις για τα Χανιά