Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα»

Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα»

“Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε” δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πως ένιωθε με τα σχόλια που υπήρχαν λόγω της καταγωγής της.

«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

«Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε» είπε η Μαρίνα Σάττι.

zappit.gr