Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έγιναν κάποια λάθη από τον Τριαντάφυλλο – Η απάντηση του τραγουδιστή

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έγιναν κάποια λάθη από τον Τριαντάφυλλο – Η απάντηση του τραγουδιστή

Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», όπου έκαναν δηλώσεις για ένα πιθανό «Survivor All Star 2», για το ενδεχόμενου γάμου και τη σχέση τους με τον Τριαντάφυλλο.

«Θα θέλαμε να πάμε; Έχουμε ήδη πάει 2 φορές, τώρα πόσες πια; Αλλά τώρα ποτέ δεν λέμε ποτέ», είπαν αρχικά για το σενάριο να γίνει ένα «Survivor All Star 2».

Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Ε, η πρόβα καλά πήγε νομίζω. Είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί, δεν είναι λογικό και επόμενο να προχωρήσουμε; Τα χαρτιά μας κλειστά είναι πολύ προσωπικά δεδομένα».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τον Τριαντάφυλλο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Να δώσουμε τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο, καλή επιτυχία στην εκπομπή του. Να πάτε και εσύ διακοπές σιγά σιγά. Καλή καρδιά θα του πούμε εμείς».

«Τα έχουμε πει πολλές φορές ρε παιδιά, το αν θα φτιάξει, γιατί ξέραμε τι θα γίνει όταν ήμασταν στο παιχνίδι;», δήλωσε με τη σειρά του ο Σάκης Κατσούλης.

«Ενδεχομένως έχουν συμβεί κάποια λάθη που ούτε εμείς τα περιμέναμε και όταν τα είδαμε η αλήθεια είναι ότι πάθαμε σοκ. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα τον Τριαντάφυλλο, ό, τι έγινε έγινε, εμείς προχωράμε, προχωράει και εκείνος, εάν θέλει να κάνουμε κάποια συζήτηση, εδώ είμαστε να την κάνουμε», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τριαντάφυλλος: «Το λέω για πρώτη φορά, έριξα ένα 1000άρικο σε ψήφους στη Μαριαλένα»

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έδωσε ο Τριαντάφυλλος μέσα από το Καλοκαίρι Yes. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του τόσο απέναντι στην 28χρονη γυμνάστρια όσο και στον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στο Survivor του 2021.

«Δεν ξέρω τι σοκ έχεις πάθει μαζί μου, Μαριαλένα μου, αλλά όταν κάποια στιγμή βρεθούμε, θα σου δείξω τον λογαριασμό τηλεφώνου που για σένα, την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα 1000αρικάκι σε ψήφους, επειδή είσαι αδερφή μου», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο, που μαζί κλαίγαμε και λέγαμε χίλια-δυο, τι άλλο θέλεις να σου πω ρε φίλε; Αν ήμουν πονηρός, Σάκη μου, θα έλεγα: δεν πειράζει, θα έχουμε ένα κοινό με τον Κόρο, θα έχουμε και οι δύο φιλαράκι τον Σάκη. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι τέτοιος, δεν θα σε πουλούσα ποτέ», τόνισε εμφανώς ενοχλημένος ο τραγουδιστής.

«Για τη Μαριαλένα δεν έχω πει κάτι κι αν έχει πάθει σοκ, θα της στείλω να δει τι έχω κάνει για εκείνη, θα στείλω τους λογαριασμούς. Εγώ θέλω αυτά τα δύο παιδιά να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένα», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

«Κάποια στιγμή θα κάνουμε μία συζήτηση, γιατί πρέπει. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και ενάμιση χρόνο, στεναχωριέμαι», είπε κλείνοντας το θέμα ο Τριαντάφυλλος.