Μαρία Σολωμού: Με συγκλόνισε που ο Πάνος μου έγραψε τραγούδι

Μαρία Σολωμού: Με συγκλόνισε που ο Πάνος μου έγραψε τραγούδι

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαρία Σολωμού μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» για τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη και αναφερόμενη στη γνωριμία τους, είπε: «Ο Πάνος, όταν παίζαμε στο Singles, δεν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του γιατί ντρεπόταν. Μπήκε και την τελευταία χρονιά στο σίριαλ, δεν ήξερε κανέναν και μας αντιμετώπιζε, όχι μόνο εμένα, αλλά και τους άλλους με έναν περίεργο σεβασμό».

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν της ζητούσε να κάνουν παιδί; «Δεν ξέρω, Δεν είναι κάτι που έχουμε κουβεντιάσει. Ελπίζω να του περνούσε γρήγορα, νομίζω ότι το κεφάλαιο παιδί έχει κλείσει για μένα», λέει η γνωστή ηθοποιός, ενώ από τότε που μπήκε στη ζωή της ο Πάνος… «Είμαι πιο θετική, Μέχρι τώρα ήμουν απελπιστικά ρεαλίστρια και έβλεπα πολύ έντονα τις κακές πλευρές των ανθρώπων… Αν έχεις στο πλευρό σου κάποιον που έχει ροπή στη μαυρίλα, είναι λογικό να εμφανίζεις τις σκοτεινές πλευρές. Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που είναι χαρούμενοι με το τίποτα. Ο Πάνος είναι ένας από αυτούς», δηλώνει και αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν ο αγαπημένος της έγραψε τραγούδι.

«Ομολογώ ότι εμένα αυτό το πράγμα με συγκλόνισε. Ένιωσα απίστευτη συγκίνηση, χαρά, ευτυχία. Και τώρα ακόμα, όταν πηγαίνω στο μαγαζί και τον ακούω να το τραγουδάει αισθάνομαι υπέροχα που ξέρω ότι το λέει για εμένα».

Ο γιος της Αλέξανδρος μοιάζει περισσότερο στον Μάριο ή στην ίδια; «Ο Μάριος μου λέει ότι είναι ίδιος εγώ. Πιστεύει ότι έχει πάρει τη φυσιογνωμία και τις εκφράσεις μου. Από τον Μάριο, πάντως έχει πάρει το πείσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ