Μαρία Μπακοδήμου: «Βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Καπουτζίδη»

Μαρία Μπακοδήμου: «Βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Καπουτζίδη»

Μαρία Μπακοδήμου: «Βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Καπουτζίδη»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον συνάδελφο της και εξέφρασε τη δική της άποψη

Η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» για το bullying, στάθηκε αφορμή για να προχωρήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε αποκαλύψεις, μέσω του Πρω1νού που εργάζεται ως πανελίστας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο παρελθόν και στο διάστημα που εργαζόταν στο Mega, τονίζοντας πως δέχτηκε λογοκρισία από τον ηθοποιό και κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά του.

Φυσικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε θέση και απάντησε μέσω Instagram στα όσα ειπώθηκαν. «Το 2015, την παγκόσμια ημέρα κατά του Μπουλινγκ, ο κύριος Ουγγαρέζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον κύριο Γεωργίου. Του έστειλα αμέσως μήνυμα και του είπα ότι επέλεξε πολύ λάθος ημερομηνία. Ο κύριος Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις και σχόλια στην τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να ήταν καλεσμένος εκείνη τη μέρα, και το επισήμανα και στον ίδιο τον κύριο Ουγγαρέζο, και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. Θυμάμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία. Σε αυτό το σημείο, επειδή εμπλέκω χωρίς να φέρει ευθύνη τον κύριο Γεωργίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι παρά την επίθεση που έχω δεχτεί κι εγώ ο ίδιος από αυτόν, αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω. Όχι φυσικά για τις απόψεις του, αυτές τις καταδικάζω και θα τις καταδικάζω πάντα. Αλλά γιατί είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του, έμεινε δίπλα του ως το τέλος, πάλεψε και θυσιάστηκε για το παιδί του. Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Μπακοδήμου η οποία συνεργάζεται με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τετάρτης στους δημοσιογράφους, μίλησε για τον συνάδελφο της και εξέφρασε τη δική της άποψη.

«Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθω φορά ότι πρέπει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος. Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018. Νομίζω ότι γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Είπε ο Γιώργος και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα. Το ότι το έκανε του βγάζω το καπέλο», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Happy Day:

protothema.gr