Μαρία Κίτσου: Η ανατριχιαστική σύμπτωση που μας άφησε άναυδους

Μαρία Κίτσου: Η ανατριχιαστική σύμπτωση που μας άφησε άναυδους

Το βιβλίο, η πρώτη παράσταση, ο θάνατος και η βράβευση πέντε χρόνια μετά…

Η Μαρία Κίτσου είναι η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Άγριες Μέλισσες, για την οποίο όλοι συζητούν. Ηθοποιός, κυρίως του θεάτρου, η Μαρία Κίτσου έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια είχε πολλά να πει, μια ιστορία της ζωής της, όμως, ήταν πραγματικά ανατριχιαστική…

«Ο μπαμπάς μου δεν μου έπαιρνε εξωσχολικά βιβλία για να μην αποσπάται η προσοχή μου από το διάβασμα. Ήταν στρατιωτικός, παλαιών αρχών, μεγάλωσα σε ένα πολύ πειθαρχημένο περιβάλλον. Είπα ψέμματα στο μπαμπά μου ότι μου ζήτησαν από το φροντιστήριο να αγοράσω για την έκθεση τον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι. Αυτό ήταν το πρώτο μου βιβλίο. Αυτή ήταν και η πρώτη παράσταση της ζωής μου.

Στην πρώτη μου παράσταση, λοιπόν, στον Ηλίθιο, αρρωσταίνει ο πατέρας μου όταν κάναμε πρόβες. Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια και δυστυχώς, δεν με είδε ποτέ να παίζω, γιατί η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Πέντε χρόνια μετά, την ίδια ημερομηνία, πήρα το Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη», εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου αφήνοντας τον Γρηγόρη με το στόμα ανοιχτό.


Η Μαρία Κίτσου μίλησε και για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.
zappit.gr