Μαρία Ηλιάκη: Τον Στέλιο τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων (video)

Μαρία Ηλιάκη: Τον Στέλιο τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων (video)

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την απόφαση που πήρε με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, να αφήσουν τη ζωή στην Ελβετία και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Βρέθηκε καλεσμένη στο «2Night Show», όπου και είπε αρχικά:

«Ήρθε ο Στέλιος και πήρε το μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι λίγο τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου, είχα δουλέψει με τον εαυτό μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως. Κατάλαβα ότι αυτός είναι ο ένας».

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στέλιος Μανουσάκης, είπε: «Έγινε τον Δεκαπενταύγουστο που ήμασταν οι δυο μας, καλοκαίρι, στη Ζυρίχη. Περπατούσαμε στον δρόμο, βλέπει ένα κοσμηματοπωλείο, μπαίνουμε μέσα και πήρε το δακτυλίδι. Ο κοσμηματοπώλης ήταν γλυκούλης και μόλις κατάλαβε ότι ο Στέλιος θα κάνει πρόταση άνοιξε σαμπάνιες».

Στην πορεία, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα».

«Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την έκανα γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, έκανα και την Κατερινούλα μου. Πέρασα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά εκείνη την περίοδο, νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές λόγω υπερέμεσης. Είναι ορμονικό και κάνεις πολλούς εμετούς. Ο σύζυγός μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν με ξεγέννησε εκείνος, ήταν δίπλα μου στον τοκετό» αποκάλυψε επίσης η Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της.

protothema.gr