Μαρία Αλεξάνδρου: Ο ποδοσφαιριστής όργωσε στο «γήπεδο» του sex tape

Μαρία Αλεξάνδρου: Ο ποδοσφαιριστής όργωσε στο «γήπεδο» του sex tape

Για τις εμφανίσεις της στη Μύκονο, το sex tape με ποδοσφαιριστή και τις προσπάθειές της στο τραγούδι μίλησε στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά η Μαρία Αλεξάνδρου.

Μιλώντας για την ροζ ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Κριστιάν Ντα Κόστα είπε ότι «ήταν καλός αθλητής στο “γήπεδο”. Είναι για Α΄ Εθνική» προσθέτοντας ότι «όργωσε στο “γήπεδο”».

https://www.youtube.com/watch?v=f8UhqYw_AIs

Όσο για το γιατί επιλέγει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο χώρο είπε ότι «βασικά εγώ το κάνω γιατί μου αρέσει εμένα. Αν το κάνεις το κάνεις γιατί γουστάρεις» προσθέτοντας ότι «είναι και προσοδοφόρο».

«Την ώρα του γυρίσματος το κάνεις στο μηχανικό ενώ στο προσωπικό είναι αλλιώς. Αυτό είναι επάγγελμα και το άλλο προσωπική σου ζωή» εξήγησε η όμορφη Μαρία αποκαλύπτοντας ότι την πρώτη της ερωτική ταινία την έκανε στα 18 με το πρώτο της αγόρι το οποίο βρήκε από το facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=6TkbPFa9ZME

Σε ερώτηση για το τι κάνει για να διατηρεί το κορμί της απάντησε ότι «εγώ τρώω απ’ όλα» συμπληρώνοντας ότι δεν κάνει γυμνάστική αλλά «άλλου τύπου δραστηριότητες». Όπως είπε, δε, «αν κολλάει η χημεία ίσως αδυνατίζει το σεξ».

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε, επίσης, στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για το τραγούδι της «Δεν θα με αντέξεις» αποκαλύπτοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τραγούδια με τη βοήθεια του γνωστού της από τη Θεσσαλονίκη που είναι συνθέτης και στιχουργός.

protothema.gr