Μαντώ Γαστεράτου: Επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό και… φούσκωσε τα χείλη της on camera!

Μαντώ Γαστεράτου: Επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό και… φούσκωσε τα χείλη της on camera!
aeweb

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, η Μαντώ Γαστεράτου έχει αποκτήσει το δικό της κανάλι στο ΥouΤube, όπου ανεβάζει διάφορα βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ασχολείται ακόμα με μόδα, ομορφιά, κοινωνικά θέματα, μαγειρική και γυμναστική. Μάλιστα, σε κάποια vlogs της συμμετέχουν και διάσημοι φίλοι της, που τολμούν να «τσαλακώσουν» μαζί της την εικόνα τους. Πάνω από 50.000 subscribers την ακολουθούν και παρακολουθούν τα… κατορθώματά της.

Στο τελευταίο βίντεό της, η παρουσιάστρια ασχολήθηκε με τις πλαστικές επεμβάσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι πολλές οι συζητήσεις και τα σχόλια που γίνονται γύρω από αυτό το θέμα. Έτσι, επισκέφθηκε γνωστό πλαστικό/επανορθωτικό χειρουργό με τον οποίο έκανε μια συζήτηση σχετικά με το κατά πόσον είναι θεμιτές ή όχι σήμερα στις γυναίκες σήμερα.

Ωστόσο, λίγο πριν την βρεθεί στο ιατρείο, η Μαντώ εμφανίστηκε στο βίντεο με φουσκωμένα χείλη, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Αλλά μη πάει ο νους σας στο κακό. Όχι, δεν έκανε κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό της, απλά δοκίμασε ένα απλό τρικ και με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής αναρρόφησης απέκτησε σαρκώδη χείλη σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, θέλοντας να παραπλανήσει τον γιατρό, δεν του ανέφερε τίποτα για το gadget χειλιών που χρησιμοποίησε, αλλά εκείνος με την πείρα και τις γνώσεις που διαθέτει το κατάλαβε αμέσως.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

tlife.gr