Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά» (video)

Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά» (video)

Το πανάκι μίλησε για τη δολοφονία της Ίριδας και όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS ήταν λερωμένο με αίμα και όχι με υγρό από τους πνεύμονες.

aeweb

Στα πλάνα του βίντεο της εκπομπής του Νίκου Ευαγελάτου απεικονίζονται για πρώτη φορά δύο φωτογραφίες, η διαφορά των οποίων είναι χαοτική.

Όπως φαίνεται για πρώτη φορά μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το LIVE NEWS, ειδικά για το μάτι ενός ειδικού, βλέπουμε το οροαιματηρό υγρό, δηλαδή αυτό που θα ανέβαινε από τους πνεύμονες της Ίριδας και κατόπιν απεικονίζεται ένα αιματηρό υγρό, δηλαδή κηλίδες αίματος από ανοιχτή πληγή, όπως αυτό που βρέθηκε στην κούνια του μωρού.

Η διαφορά ακόμη και στα μάτια ενός αδαή, είναι προφανής.

Όπως τονίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, η διαφορά είναι εμφανής.

Στο πρώτο είναι πιο αχνή η υφή του στο δεύτερο είναι πιο σκούρο το χρώμα και συμπαγές.

Το πανί της Ίριδας πέραν πάσης αμφιβολίας είχε κηλίδες και είναι αυτό που ξεκλείδωσε τον μηχανισμό θανάτου του βρέφους, δηλαδή την ασφυξία.

Το παράδοξο είναι ότι το πανάκι παραδόθηκε στις Αρχές και κατέληξε στα χέρια της ιατροδικαστή, αλλά για ανεξήγητο λόγο, όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS σήμερα ο τοξικολόγος, δεν στάλθηκε για εξέταση τότε.

Την αποκάλυψη αυτή του LIVE NEWS επιβεβαιώνει με την παρακάτω δήλωση του ο τοξικολόγος:

«Εξετάσαμε βιολογικά δείγματα από το αίμα και τη χολή του 6μηνου αβάπτιστου βρέφους, τα οποία ήταν αρνητικά σε χρήση ναρκωτικών και τοξικών ουσιών. Το πανάκι δεν μας εστάλη ποτέ για ανάλυση ούτε αναγραφόταν στο χαρτί που παραλάβαμε με τα δείγματα προς εξέταση. Το πανάκι δεν εστάλη ποτέ για εξέταση γιατί πολύ απλά θεωρήθηκε από όλους και a priori ότι ήταν υγρό πνεύμονα».

Το πανάκι που τότε δεν συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της κα.Τσιόλα, θεωρήθηκε τελικά κλειδί από τους Καρακούκη – Καλόγρηα.

Οι νέες αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS, μέσα από το πλήθος πορισμάτων εστιάζονται στο ματωμένο πανί, το οποίο υποβλήθηκε σε έλεγχο DNA.

Και αυτό γιατί το DNA όχι μόνο επιβεβαίωσε πως το αίμα άνηκε στην Ίριδα αλλά και πως πράγματι μιλάμε για αίμα και όχι υγρό από τους πνεύμονες.

Ο ιατροδικατής Γαλαντέρης διευκρινίζει ότι για να θεωρηθεί ως οροαιματηρό υγρό θα πρέπει να υπάρχουν υπολείμματα και στον λάρυγγα την τραχεία και τους βρόγχους.

Η τραχεία του βρέφους όμως ήταν πεντακάθαρη αποδεικνύοντας έτσι πως οι κηλίδες στο πανάκι ήταν αίμα από την ανοιχτή πληγή μέσα στο στόμα του.

Το κρυφό τραύμα που κανείς δεν είδε

Στο νέο πόρισμα όμως περιγράφονται για πρώτη φορά και αποκαλύπτει το LIVE NEWS, υπήρχαν όχι μία αλλά δύο πληγές τελικά μέσα στο στόμα της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, εντοπίζονται κακώσεις εν ζωή γενόμενες εντός του στοματικού βλεννογόνου, στο άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη.

Η κρυφή πληγή, που εντόπισαν για πρώτη φορά οι ιατροδικαστές πέραν της γνωστής, βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του άνω χείλους.

Αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία οδηγούν τους κορυφαίους ιατροδικαστές στο συμπέρασμα πως η Ίριδα δολοφονήθηκε από χέρι που της έκλεισε την μύτη, ενώ ταυτόχρονα της έβαζε το πανάκι μέσα στο στόμα για να μην αναπνέει αλλά πιθανότατα και για να μην ακούγεται το κλάμα της.

Ίριδα: Η υπόθεση με τις περισσότερες αντιφάσεις

Στην υπόθεση της Ίριδας εκτός από παραλείψεις συγκεντρώνονται και οι περισσότερες αντιφάσεις.

Ως προς την ώρα του θανάτου, οι πρωταγωνιστές άλλοτε μιλούν για ξημέρωμα, με αναρτήσεις τους στα social media, κι άλλοτε για 11 παρά μέσα από  δημόσιες δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε εκπομπές.

Αντιφάσεις, όμως υπάρχουν και για την αντίδραση της Τζωρτζίνας.

Η αδελφή της κατηγορούμενης από παλαιότερες τοποθετήσεις της υποστήριξε ότι όταν ήρθε το ΕΚΑΒ και πήραν το παιδί, θυμάται τη Ρούλα και τον Μάνο να φωνάζουν και να  λένε να σώσουν το παιδί και τότε να ξυπνάει η Τζωρτζίνα και να ρώταει τι έγινε.

Από την άλλη ο Μανός Δασκαλάκης τα θυμάται αλλιώς.

Σε δηλώσεις του, ανακαλώντας την σκηνή τοποθετεί  δίπλα του την άτυχη Τζωρτζινούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάστηση σοκ και η Δήμητρα φώναζε «Το παιδί. Μην μου πάρεις κι αυτό το παιδί».

Όπως αποδείχθηκε ένα έγκλημα συντελέστηκε τη 19η Μαρτίου του 2021 στην οδό Μπιζανίου.

Η μικρή Ίριδα βρίσκεται αναπάντεχα νεκρή στην κούνια της.

Και τρεις άνθρωποι -η Ρούλα, η αδελφή της, Δήμητρα και η μικρή Τζωρτζίνα- βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι με το νεκρό βρέφος.

Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά» (video)

Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.

»Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

»Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».