Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «O Βασίλης ψάχνει οικόπεδο στην Κρήτη»

Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «O Βασίλης ψάχνει οικόπεδο στην Κρήτη»

Οικόπεδο στην Κρήτη φαίνεται ότι ψάχνει ο Βασίλης Μπισμπίκης, λόγω της μεγάλης αγάπης τους για το νησί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός στην κάμερα του Πρωϊνού του ΑΝΤ1.

Μια ακόμα αποκάλυψη έκανε στην κάμερα του Πρωινού ο Μανώλης Κονταρός μιλώντας για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής ο τραγουδιστής, ο Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Κρήτη αναζητά να αγοράσει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα Χανίων και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή το Πρωινό πρόκειται συγκεκριμένα για το χωριό Τζιτζιφές Χανίων, ένα χωριό με 140 κατοίκους.

«Θα χαρώ να τον έχω γείτονά μου, να γίνει Αποκορωνιώτης. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι θέλει ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην περιοχή του Αποκόρωνα, ενδιάμεσα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη, έχεις δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη, ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

vandi-bisbikis-2.webp

Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα όταν ρωτήθηκε για πιθανό γάμο Μπισμπίκη- Βανδή «όταν το ζευγάρι παντρευτεί» και όχι αν, πράγμα που μαρτυρά ότι μάλλον το μέλλον του ζευγαριού είναι προδιαγεγραμένο καθώς ο τραγουδιστής είναι πολύ κοντά τους.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς είναι οι δυο σταρ ο τραγουδιστής είπε πως το ζευγάρι φαίνεται πώς είναι, ότι είναι μια χαρά, ευτυχισμένο και από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο λέμε εμείς οι τρίτοι δεν έχει σημασία απλά χαιρόμαστε και εμείς όταν τους βλέπουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Για τον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη είπε «Ο Βασίλης είναι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος μερακλής και χόρεψε όπως του βγήκε και το έκανε όμορφα, το έκανε καλά»

«Όταν βλέπεις την Βανδή με τον Μπισμπίκη σε μια όμορφη φωτογραφία αυτό πουλάει. Οι δυο τους δεν δίνουν τίποτα απλά ζούνε όμορφα, είναι αυθόρμητοι», ανέφερε επίσης.

vandi-bisbikis-(6).jpg

Για την πιθανότητα γάμου τους ο φίλος του ζευγαριού ανέφερε πως «αυτοί οι δύο ξέρουν, ο χρόνος θα τα δείξει όλα».

Όταν ρωτηθήκε για το ενδεχόμενο γάμου του ζευγαριού στην Κρήτη είπε ότι η αλήθεια ειναι οτι ο Μπισμπίκης εχει πολλούς φίλους στην Κρήτη και ότι όλοι εκεί θα χαρούν πολύ αν γίνει εκεί ο γάμος τους.

kontaros.jpg

gossip-tv.gr