Μαμά ερωτεύεται τον καλύτερο φίλο του γιου της (φωτο)

Μαμά ερωτεύεται τον καλύτερο φίλο του γιου της (φωτο)

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε τον καλύτερο φίλο του γιου της, ο οποίος είναι 22 χρόνια νεότερος!

Η 42χρονη Dawn Northey από το Wolverhampton στο West Midlands, προσελκύθηκε αμέσως από τον 20 χρονο Takhari Aldridge, όταν ο γιος της τους σύστησε.

Ο 18 χρόνος γιος της Dawn, Callum Northey, και ο Takhari ήταν φίλοι διαδικτυακού παιχνιδιού για τρία χρόνια πριν συναντηθούν τελικά τον Ιούνιο του 2017.

Η μητέρα 2 παιδιών ισχυρίζεται ότι ο γιος της είναι χαρούμενος με το δεσμό, αλλά άλλοι δεν ήταν τόσο δεκτικοί.

Μαμά ερωτεύεται τον καλύτερο φίλο του γιου της (φωτο)

Η Dawn, που είναι άνεργη, λέει: “Όταν πρωτογνώρισα τον Takhari, δεν πίστευα ότι βρήκα ένα 18χρονο ελκυστικό. Ευτυχώς που με γούσταρε και στο τέλος και τώρα είμαστε ερωτευμένοι.”

Τον Ιούλιο του 2014, ο γιος της Dawn, γνώρισε διαδικτυακά τον Takhari, ο οποίος ήταν άνεργος, ενώ έπαιζε Xbox παιχνίδια. Τα επόμενα τρία χρόνια, μιλούσαν κάθε μέρα μέχρι που ο Takhari προσκάλεσε τον Callum στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2017.

Η Dawn, που ήταν παντρεμένη εκείνη την εποχή, οδήγησε τον γιο της 300 μίλια από το σπίτι τους, στη Γλασκώβη στο Γουλβερχάμπτον, ώστε να μείνει με τον φίλο του.

Η ίδια είπε “ “Καθώς ερχόμασταν στο σπίτι, είδα τον Takhari να στέκεται στο δρόμο. Ήταν ψηλός, σκοτεινός και όμορφος. Πήγα μέσα και μιλούσα με τη μαμά του, ενώ τα αγόρια έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια επάνω.”

Πίσω στο σπίτι, ο 15χρονος γάμος της Dawn έφτασε στο τέλος τον Ιανουάριο του 2018, με αποτέλεσμα να χωρίσει μερικές εβδομάδες αργότερα, τότε ο Callum κάλεσε τον Takhari να μείνει μαζί τους.

Η Dawn λέει: “Όταν ήρθε να τον επισκεφτεί ο Takhari, ήμουν ενθουσιασμένη που τον είδα. Συνέχεια του έριχνα κλεφτές ματιές γύρω από το σπίτι. Κάθε μέρα έπρεπε να λέω στον εαυτό μου ότι ήμουν πολύ μεγάλη για αυτόν και να σταματήσω να είμαι χαζή. Νόμιζα ότι ήταν απλά μια χαζή ερωτική έλξη.”

Μαμά ερωτεύεται τον καλύτερο φίλο του γιου της (φωτο)

Την επόμενη εβδομάδα, η Dawn οδήγησε τον Takhari πίσω στο Γουλβερχάμπτον. Θυμήθηκε: “Καθώς μιλούσαμε για τις ζωές μας, δεν είχα ιδέα πόσο ώριμος ήταν.”

“Όταν φτάσαμε, ο Takhari έσκυψε ξαφνικά και με φίλησε στο αυτοκίνητο. Δεν το πίστευα. Δεν είχα ιδέα ότι με γουστάρει. Ήμουν πάνω από το φεγγάρι.”

Μέσα σε έξι μέρες, η μαμά του Takhari ανακάλυψε τα μηνύματα και τον έδιωξε  από το σπίτι. Η Dawn λέει: “Ήμουν πληγωμένη. Ο Takhari δεν είχε πουθενά να ζήσει, οπότε του είπα να μείνει μαζί μας. Μετά, έπρεπε να πω την αλήθεια στον γιο μου, αλλά ήμουν τρομοκρατημένη.

“Εκείνο το βράδυ, είπα στον Callum ότι ο Takhari κι εγώ είχαμε ρομαντικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Εξήγησα ότι αν δεν μας δεχόταν τότε θα το λήγαμε αμέσως, καθώς κανείς μας δεν ήθελε να θυσιάσει τη σχέση μας μαζί του.”

“Ο Callum σήκωσε τους ώμους του και μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο ανακουφισμένη.”

Παρά το ότι ο Callum είναι εντάξει με την σχέση, δεν πέρασε πολύ καιρό μέχρι που το ζευγάρι αντιμετώπισε αρνητική κριτική.

Η Dawn λέει: “Όποτε κρατούσα το χέρι του Takhari δημοσίως, οι ξένοι με κοίταζαν βρώμικα.”

“Ακόμα και κάποιος από την οικογένειά μου με κατηγόρησε ότι κακοποιό τον Takhari και απείλησε να καλέσει την αστυνομία. Ήμασταν και οι δύο τρομοκρατημένοι.”

Παρά τα 22 χρόνια διαφοράς ηλικίας, το ζευγάρι επιμένει ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Dawn συνέχισε: “Ο Takhari μου έδωσε μια νέα πνοή ζωής.

“Αυτός και ο Callum  είναι ακόμα κολλητοί και δεν επηρέασε τη φιλία τους”

“Αν και η μαμά του Takhari  δεν μας έδωσε την ευλογία της, ελπίζουμε ότι θα το κάνει κάποια μέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κρίνουν τη σχέση μας όταν είμαστε απλά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Τις περισσότερες φορές ξεχνάμε ότι έχουμε ένα κενό ηλικίας ούτως ή άλλως.”

ladbible.com