Μαίρη Συνατσάκη: Νέος έρωτας στη ζωή της!

Μαίρη Συνατσάκη: Νέος έρωτας στη ζωή της!

Μαίρη Συνατσάκη: Νέος έρωτας στη ζωή της!

Αέρας ανανέωσης για την Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια που το καλοκαίρι χώρισε από τον ταλαντούχο ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη –με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα σε απονομή βραβείων- φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η όμορφο Μαίρη άλλαξε λουκ (ανανέωσε τα μαλλιά της), άλλαξε σπίτι (μετακόμισε πριν λίγο καιρό) και όπως όλα δείχνουν άλλαξε και διάθεση μιας και στη ζωή της μπήκε και πάλι ο έρωτας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, πριν λίγο καιρό ένας φίλος της Μαίρης από το θέατρο, στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει το νέο της αγόρι. Πρόκειται για ένα γοητευτικό άντρα, κοντά στην ηλικία της που ασχολείται με το χώρο του θεάματος, αλλά δεν είναι πολύ γνωστός. Όπως αναφέρει, μάλιστα, το περιβάλλον τους, οι δυο τους δεν κάνουν κοινές επίσημες εμφανίσεις, καθώς το ειδύλλιό τους είναι πολύ πρόσφατο και θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι και πάλι χαρούμενη και ενθουσιασμένη και ο έρωτας… είναι η αιτία!

tlife.gr