Μ. Σολωμού: Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει…

Μ. Σολωμού: Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει…

Η Μαρία Σολωμού είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει… Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “InStyle” για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, τις βαρύγδουπες και πολυσυζητημένες δηλώσεις του παρελθόντος και το γιο της Αλέξανδρο. “Με τον Πάνο λειτουργώ σαν να είμαι 15 χρονών, έχοντας όμως τη γνώση όλων όσα έχω ήδη ζήσει. Ενώ, ο έρωτας τα ισοπεδώνει όλα, σε κάνει παιδάκι, βλάκα ή κακό, αισθάνομαι ότι υπάρχει διαφορά στο σήμερα, λόγω ηλικίας. Στα 13 μου πίστευα ότι θα πεθάνω γι’ αυτόν με τον οποίο είμαι ερωτευμένη και πως δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ άλλον άντρα στη ζωή μου. Τώρα δεν το πιστεύω αυτό, απλώς δεν με ενδιαφέρει να ξαναερωτευτώ”, είπε.

Μιλώντας για τις στιγμές ευτυχίας, η Μαρία είπε: “Ευτυχία για ‘μένα είναι μια ωραία παραλία, το παιδί μου να παίζει στην άμμο, να μην με αναγνωρίζει κανείς τριγύρω και να έχω ακόμη δυο μήνες διακοπές. Τις μεγάλης διάρκειας διακοπές έχω να τις ζήσω από τότε που ήμουν μαθήτρια”.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι της αρέσει να κακομαθαίνει το γιο της, αλλά προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες.Μ. Σολωμού: "Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει... “Κακομαθαίνω το γιο μου, αλλά προσπαθώ να τηρώ τα όρια. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους μπορεί να είναι κακό να τον κακομαθαίνω, αλλά επειδή λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, λόγω δουλειάς, θέλω να του κάνω πολλά χατίρια. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι ενός σημείου”, δήλωσε.

Για τη σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της Μάριο Αθανασίου, η Μαρία είπε: “Με το Μάριο δεν ακολουθούμε το σουηδικό μοντέλο, δεν συζητάμε τα προσωπικά μας. Μιλάμε μόνο για τα οικογενειακά μας”.

Τέλος, για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και έχει αποτελέσει στόχο σχολιασμού, η ίδια ανέφερε: “Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει παρόλο που τα πιστεύω όλα, αλλά θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις”.

 

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ