Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!

Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της Amy Winehouse, οι οποίοι ανακάλυψαν πως έλειπαν προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι της κόρης τους στο Λονδίνο. Μάλιστα ο πατέρας της αδικοχαμένης τραγουδίστριας είναι εξοργισμένος με το συμβάν και πιστεύει πως ο δράστης ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας…

Ανάμεσα στα αντικείμενα που κλάπηκαν, ήταν ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια, βιβλία με στίχους, αλλά και γράμματα της τραγουδίστριας. Παράλληλα, πουθενά στο σπίτι δεν είναι μια από τις αγαπημένες της κιθάρες αλλά και οι στίχοι που έγραφε για το τρίτο της album. Ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας, Mitch φέρεται να πιστεύει πως κάποιος από τους γνωστούς της οικογένειας είναι ο δράστης, καθώς λίγοι άνθρωποι, κυρίως μέλη της οικογένειας, φίλοι, φρουροί και αστυνομικοί, είχαν πρόσβαση στο σπίτι όπου διέμενε η Amy, στο Camden.

Όπως δήλωσε πηγή στην εφημερίδα Daily Mail, ο 60χρονος Mitch φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να δώσει μία ευκαιρία σε όποιον τα έκλεψε, να τα επιστρέψει, διαφορετικά θα λάβει σοβαρά μέτρα. Η υπόθεση αυτή γίνεται γνωστή λίγες ημέρες αφότου ο Mitch ανακοίνωσε πως πρόκειται να μετατρέψει το σπίτι της κόρης του σε ίδρυμα για την βοήθεια εξαρτημένων ατόμων στο όνομα της Amy. 

Σκόπευε δε να δώσει στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα αυτό.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ