Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ιωαννίδου

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ιωαννίδου

Είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις δύσκολες ώρες που περνούσε τον τελευταίο καιρό. Την περασμένη Πέμπτη η Μαρία Ιωαννίδου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στήθος στην πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή της…

Τελικά όλα πήγαν καλά και η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια βρίσκεται πλέον σπίτι της και αναρρώνει. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζει αν άφησε οριστικά πίσω της τον εφιάλτη…

«Έχω περάσει από αυτήν την περιπέτεια με τον Φρέντυ, όσο και με τη μητέρα μου. Μου ήρθαν όλες αυτές οι αναμνήσεις. Έβλεπα το έργο να επαναλαμβάνεται και ήμουν εγώ η… πρωταγωνίστρια» δηλώνει στο People η Μαρία Ιωαννίδου, που είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει τη ζωή της.

«Ήταν σαν ένα αγρίμι να μπήκε μέσα μου. Στην αρχή τα πράγματα ήταν μαύρα. Δεν ήξερα αν μπορώ και πώς να το χαλιναγωγήσω. Έτσι ξαφνικά, τόσο απρόσμενα, με σόκαρε στην αρχή, φοβήθηκα, φοβάμαι, αλλά όλες οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν. Εγώ απλά το αμέλησα… Τώρα νιώθω πολύ καλά», εξομολογείται.

Η Μαρία Ιωαννίδου δε νιώθει ακόμα έτοιμη να μιλήσει για αυτή την περιπέτεια με την υγεία της. Προτίμησε να την περάσει μόνη, έχοντας στο πλευρό της μόνο τρεις πολύ στενούς της ανθρώπους.

Η Ναταλία Γερμανού δεν γνώριζε τίποτα. Δεν της το είπε. Πολύ απλά, γιατί δεν ήθελε να την ανησυχήσει…

Ευχόμαστε πολλά περαστικά!

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ