Λιάγκας – Σκορδά: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκη!

Λιάγκας – Σκορδά: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκη!

Λιάγκας – Σκορδά: Ετοιμάζουν τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκη!

«Ερωτευμένοι» με τον μικρό τους Γιαννάκη είναι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, που από τις 19 Απριλίου που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Και μπορεί ο Λιάγκας junior να είναι μόλις τεσσάρων μηνών, παρόλα αυτά οι γονείς τους άρχισαν κιόλας να ετοιμάζουν τη βάφτισή του. Οι δυο τους, σύμφωνα με το περιοδικό «People», σχεδιάζουν να βαφτίσουν τον γιο τους την άνοιξη του 2012. 

«Λένε ότι η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί κάπου στα μέσα Μαΐου, αφού ο μικρός θα έχει γιορτάσει και τα πρώτα του γενέθλια», λέει στο περιοδικό στενός φίλος του ζευγαριού. Όσο για το πού θα γίνει η βάφτιση; Όπως δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού: «Θέλουν η βάφτιση να γίνει στο χωριό από όπου κατάγεται η Φαίη, τα Άνω Πορόια Σερρών… Η επιθυμία τους είναι να γίνει εκεί η τελετή και το γλέντι με παραδοσιακό τρόπο, σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα του τόπου.»

Ο ίδιος ο παρουσιαστής, είπε σε φίλους του: «Θα είναι καλεσμένοι όλοι. Θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας για το παιδί μας με όλους τους συγγενείς και τους συντοπίτες της Φαίης. Είναι ένας τρόπος να τους τιμήσουμε κάνοντας εκεί τη βάφτιση του παιδιού. 

Από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού επίσης ακούγεται πως οι μπομπονιέρες θα αγοραστούν από το Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, κάτι που έκαναν και στο γάμο τους.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ