Αμερικάνικο πρωινό… θα σερβίρουν οι Λιάγκας – Σκορδά

Αμερικάνικο πρωινό… θα σερβίρουν οι Λιάγκας – Σκορδά

Αμερικάνικο πρωινό… θα σερβίρουν οι Λιάγκας – Σκορδά

Στις 11 Οκτωβρίου βγαίνει στον αέρα το νέο πρωινό του Mega με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, Και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται θέλουν το σκηνικό της εκπομπής στα πρότυπα της αμερικάνικης τηλεόρασης…

Συγκεκριμένα το σκηνικό της εκπομπής δε θα θυμίζει σε τίποτα σπίτι, όπως συμβαίνει με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega από την εποχή του ”Σαν στο σπίτι σας”.

”Είναι μοντέρνο και φωτεινό. Το σίγουρο είναι ότι θα θυμίζει περισσότερο σκηνικό εκπομπής της αμερικανικής τηλεόρασης. Επίσης, σε αυτό το ύφος θα κινηθεί και το γενικότερο στιλ.” τονίζει άνθρωπος μέσα από την παραγωγή.

Το ζεύγος Λιάγκας – Σκορδά είχε ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή του ότι το στυλ της εκπομπής θα είναι καθαρά infotainment.

”Έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει πάνελ και συμπαρουσιαστές και να οριστούν συγκεκριμένοι συνεργάτες- δημοσιογράφοι οι οποίοι θα μπαίνουν στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θα παρουσιάζουν το θέμα που έχει αναλάβει ο καθένας.” συνεχίζει ο άνθρωπος της παραγωγής.

Επιτέλους βρέθηκε και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, που αναζητούνταν εδώ και μήνες. Πρόκειται για τον Γιάννη Καφάτο, που απολαμβάνει της πλήρους στήριξης του Μεγάλου Καναλιού.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε και η πρώτη σύσκεψη όλων των συντελεστών της εκπομπής. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Χρήστος Νέζος, που θα δίνουν το παρών στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Ακόμα αναζητείται… ο τίτλος. Ο οποίος όμως πιθανότατα θα έχει βρεθεί μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου, οπότε και το Mega παρουσιάζει επίσημα το πρόγραμμά του στους δημοσιογράφους.

Πάντως για το νέο πρωινό του Mega ταιριάζει τέλεια η ρήση του Γαλιλαίου… ”Και όμως κινείται…”

nooz.gr