Σοκαρισμένοι από τον εμπρησμό Λιάγκας – Σκορδά!

Σοκαρισμένοι από τον εμπρησμό Λιάγκας – Σκορδά!

Φαίνεται ότι το 2011 δεν μπήκε καθόλου καλά για πολλούς ”επώνυμους”. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που γυρνώντας από ολιγοήμερες διακοπές είδαν το αυτοκίνητό τους καμένο…

Το ασημί τζιπ τους μάρκας Lexus, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι τους, είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Αρχικά το θέμα αποσιωπήθηκε, όμως όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και  να κάνει μήνυση κατά αγνώστων, όπως ήταν λογικό, μαζεύτηκαν τα κανάλια.

”Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και ευτυχώς είμαστε πολύ καλά.” εξήγησε στιυς δημοσιογράφους, που είχαν μαζευτεί έξω από το αστυνομικό τμήμα η Φαίη Σκορδά.

”Περνάμε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μας και χρειάζεται ηρεμία. Είναι κάτι πολύ άσχημο που μας συνέβη και μας έχει σοκάρει. Ευτυχώς είμαστε καλά στην υγεία μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό και ευχαριστούμε τον κόσμο και τους συναδέλφου μας για το ενδιαφέρον.” συμπλήρωσε μεταξύ άλλων και ζήτησε να σεβαστούν την κατάστασή τους οι συνάδελφοι.

Για το περιστατικό διενεργείται ήδη έρευνα από την Ασφάλεια, ενώ κάτω από το καμένο όχημα βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, το οποίο και εξετάζεται.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του γνωστού ζευγαριού

https://www.youtube.com/watch?v=28TroMMDTg8

nooz.gr