Το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Ελλάδα – Εξέδωσαν ειδικό διαβατήριο και νόμισμα (φωτο)

Το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Ελλάδα – Εξέδωσαν ειδικό διαβατήριο και νόμισμα (φωτο)
aeweb

Από τις 21 του Φλεβάρη το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Κρήτη και για όσους θέλουν να διέλθουν από και προς τις πόλεις της ανατολικής Κρήτης θα πρέπει να έχουν … διαβατήριο.

Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο οι Λασιθιώτες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση που υφίσταται το Λασίθι γενικότερα μέσα από αλλεπάλληλες συγχωνεύσεις και καταργήσεις Νοσοκομείων, ΤΕΙ και άλλων Κρατικών δομών.

Το Λασίθι αποκόπτεται από την υπόλοιπη Ελλάδα - Εξέδωσαν ειδικό διαβατήριο και νόμισμα (φωτο)Εξέδωσαν ένα «ειδικό διαβατήριο» το οποίο πρέπει να κατέχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το Λασίθι καθώς φαίνεται πως αποτελεί διαφορετικό κράτος που δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια με όνομα Lasithistan.

Με την έκφραση που είχε χρησιμοποιήσει πριν λίγα χρόνια ο πρώην Πρωθυπουργός κ.Σήμιτης για το Λασίθι “Στου Διαόλου τη μάνα”, καλωσορίζονται όσοι επισκεφτούν το Λασιθιστάν.

Παράλληλα εκδόθηκαν τα “χαρτονομίσματα” των 5 ευρώ που βλέπετε παρακάτω τα οποία και εκείνα φέρουν την υπογραφή του αποκομμένου κρατιδίου.

φωτο από radiolasithi.gr