Το «American Idol» επιστρέφει με την… Ellen

Το «American Idol» επιστρέφει με την… Ellen

Η Paula Abdul φεύγει, η Ellen DeGeneres έρχεται… και το ανανεωμένο «American Idol» επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στην αμερικάνικη τηλεόραση μέσα από μία… διήμερη, τετράωρης συνολικής διάρκειας, πρεμιέρα, στις 12 και 13 Ιανουαρίου.

Το δημοφιλές talent show θα ξεκινήσει τις οντισιόν του από τη Βοστώνη και την Ατλάντα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Fox. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν, που πραγματοποιήθηκαν στο Σικάγο, το Ντάλλας, το Λος Άντζελες και το Ντένβερ.

Αυτή τη χρονιά η κριτική επιτροπή θα διαφέρει από τις προηγούμενες, αφού η επί χρόνια κριτής Paula Abdul αποχωρεί και αντικαθίσταται από την δημοφιλή κωμικό και show woman, Ellen DeGeneres.

Ωστόσο η DeGeneres πρόκειται να εμφανιστεί στο show από τον Φεβροθάριο, οπότε θα ξεκινήσουν και τα live.

Καλεσμένοι της κριτικής επιτροπής στις οντισιόν, που θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη φάση, θα είναι κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ποπ σκηνής, όπως η Victoria Beckham, η Avril Lavigne και η Katy Perry.

Δώδεκα άντρες και δώδεκα γυναίκες πρόκειται να φτάσουν στην τελική φάση των live, που ξεκινούν, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, στις 17 Φεβρουαρίου.

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ