Ξεσάλωσαν οι Χανιώτες – Βγαίνουν έξω χωρίς SMS και χωρίς χαρτιά!

Ξεσάλωσαν οι Χανιώτες – Βγαίνουν έξω χωρίς SMS και χωρίς χαρτιά!

Ξεσάλωσαν οι Χανιώτες – Βγαίνουν έξω χωρίς SMS και χωρίς χαρτιά!
explore Chania

Το καμπανάκι του κινδύνου κρούουν, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά, καθώς τις δυο τελευταίες ημέρες, παρατηρείται όχι μόνο μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους – παρά τα περιοριστικά μέτρα που εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ – αλλά η μετακίνηση των πολιτών σε πλειάδα περιπτώσεων, γίνεται χωρίς κανένα απολύτως δικαιολογητικό παραστατικό.

Πληροφορίες που φθάνουν στην διάθεση του eparxies.gr, αναφέρουν πως παρά τα πρόστιμα που πέφτουν και τους διακριτικούς – αλλά και συνεχείς – ελέγχους που διεξάγονται από την ΕΛ.ΑΣ. σε πολλά σημεία του Επαρχιακού και Εθνικού Οδικού δικτύου στα Χανιά, οι πολίτες δείχνουν σημάδια όχι απλής χαλάρωσης αλλά και… ωχαδερφισμού, θεωρώντας πως τα κρούσματα έχουν περιοριστεί άρα έχει εκλείψει και ο κίνδυνος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε αρκετές περιπτώσεις τα ελεγκτικά κλιμάκια “έρχονται σε δύσκολη θέση καθώς δεν επιθυμούν να ρίχνουν καμπάνες, όμως οι συμπεριφορές κάποιων ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο, δημιουργώντας περαιτέρω υγειονομικό κίνδυνο“, την ώρα που η πανδημία του covid-19 εξακολουθεί να είναι παρούσα.

To eparxies.gr βρέθηκε σε επιτόπιο έλεγχο κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή και επιβεβαιώνει με απόλυτο τρόπο, την πολλαπλασιαστική τάση που ακολουθεί το φαινόμενο που περιγράφεται παραπάνω.

 eparxies.gr