Ξεχείλισαν τα λύματα στην Ακτή Παπανικολή από αγωγό που έφραξε (φωτο)

Ξεχείλισαν τα λύματα στην Ακτή Παπανικολή από αγωγό που έφραξε (φωτο)

Ξεχείλισαν τα λύματα στην Ακτή Παπανικολή από αγωγό που έφραξε (φωτο)

Δυσοσμία και λύματα που έφτασαν μέχρι την παραλία στην Νέα Χώρα – Μέχρι και καρέκλες έχουν βρει αποφρακτικές σε αγωγούς – Προσοχή τι πετάτε στις αποχετεύσεις

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν ντόπιοι και επισκέπτες ενώ όσοι δεν είδαν, «μύρισαν» στην Ακτή Παπανικολή στη Νέα Χώρα που γέμισε λύματα εξαιτίας αγωγού που έφραξε.

Από τη μέση της Ακτής Παπανικολή, όλα τα φρεάτια υπερχείλισαν με αποτέλεσμα τα λύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Flashnews.gr να «βγουν» στον πεζόδρομο ενώ παράλληλα η δυσοσμία στην περιοχή ήταν έντονη.

Ο συγκεκριμένος αγωγός είχε καθαριστεί μόλις χθες ενώ όπως ενημερωθήκαμε από την αρμόδια υπηρεσία, αιτία για το φράξιμο είναι η ρίψη ακατάλληλου αντικειμένου σε αποχέτευση, κάτι που όπως φαίνεται αντιμετωπίζει συχνά η ΔΕΥΑΧ.
Τα πιο συχνά και ακατάλληλα απορρίμματα που δημιουργούν βλάβες στους αγωγούς είναι τα μωρομάντηλα, τα οποία μετατρέπονται σε «στουπιά» φράζοντας τους αγωγούς, μας εξηγεί εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΧ. Στο παρελθόν μάλιστα αποφρακτική ανέσυρε μέχρι και σπασμένη καρέκλα.

Για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, οι υπηρεσίες κάνουν έκκληση στους πολίτες να μην ρίχνουν ακατάλληλα απορρίμματα στις αποχετεύσεις.

flashnews.gr