Ξαναχτύπησε ο Βασιλακόπουλος: Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί!

Ξαναχτύπησε ο Βασιλακόπουλος: Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έβαλε για άλλη μια φορά στο στόχαστρό του την ελευθερία της επιλογής ζητώντας εμμέσως μέχρι και περιορισμό ελευθεριών

Σε νέο ρεσιτάλ αντιδημοκρατικών απόψεων προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ενδεχόμενο το οποίο δεν απέκλεισε ακόμα και ο καθ’ υλήν αρμόδιος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος πολλάκις έχει εκπλήξει αρνητικά με την στάση του απέναντι στο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής αλλά και με την «αγάπη» του στα πρόστιμα, τις ποινές και τις τιμωρίες ως μέτρο πειθούς, αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να ζητήσει εμμέσως lockdown για όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Την ώρα που οι επιστήμονες, δηλαδή, έχουν καταλήξει ότι και όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να μεταδώσουν τον κορονοϊό, την ώρα που μέλη της επιτροπής εξηγούν ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια πίεσης προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν και δεδομένων των ποσοστών του εμβολιασμού πλέον δεν προσφέρει κάτι περισσότερο, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος επιμένει στις θέσεις του.

«Λάθος να κυκλοφορούν ελεύθερα» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, «να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό» διεκήρυξε ξανά το πρωί της Δευτέρας ο κ. Βασιλακόπουλος υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος η πρόταση του Γκίκα Μαγιορκίνη.

Ο κ. Βασιλακόπουλος δεν αρκέστηκε, μάλιστα, στις απόψεις του αλλά επιχείρησε και να ερμηνεύσει τον Γκίκα Μαγιορκίνη – χωρίς κανείς να του το ζητήσει – φορώντας τον «μανδύα» του πολιτικού αναλυτή και λέγοντας ότι «μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν πρέπει να ναι κανείς δυσαρεστημένος στη χώρα μας».

newsbomb