Ξανά μπαμπάς ο Guy Ritchie

Ξανά μπαμπάς ο Guy Ritchie

Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο Guy Ritchie. Ο πρώην σύζυγος της Madonna -ο οποίος έχει δύο παιδιά με τη σταρ, τον δεκάχρονο Rocco και τον υιοθετημένο πεντάχρονο David– και η αγαπημένη του Jacqui Ainsley, μοντέλο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο και είναι ενθουσιασμένοι!

“Ήθελαν να ξεκινήσουν τη δημιουργία μιας οικογένειας εδώ και καιρό τώρα. Το έχουν αποφασίσει πλήρως. Περιμένουμε να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας του χρόνου”, δήλωσε φίλος του σκηνοθέτη. Για να γιορτάσουν τα χαρμόσυνα νέα, το ζευγάρι πήγε για πολυτελείς χαλαρωτικές διακοπές.

“Η Jacqui έκλαιγε από χαρά όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Πήγαν διακοπές, γιατί ο Guy είναι αποφασισμένος να την κάνει να χαλαρώσει. Δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτα που να της δημιουργεί ένταση, εκτός από το να διαλέξουν όνομα για το παιδί”, πρόσθεσε η πηγή στην εφημερίδα News of the World.

Ο 42χρονος Guy και η 29χρονη Jacqui ξεκίνησαν να βλέπονται από τις αρχές του περασμένου χρόνου και τα πράγματα άρχισαν σύντομα να γίνονται σοβαρά μεταξύ τους. Ο σκηνοθέτης αγόρασε μια καινούρια πολυτελή βίλα βόρεια του Λονδίνου, για να μετακομίσει εκεί με την καλή τουκαι το μωρό τους.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ