Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Τα τελευταία στοιχεία για το 87χρονο

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Τα τελευταία στοιχεία για το 87χρονο

Κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά: Τα τελευταία στοιχεία για το 87χρονο

Σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 87χρονος άνδρας από το Καστέλι που διαγνώστηκε με κορωνοϊό το πρωί της Κυριακής (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας μένει μαζί με την σύζυγό του η οποία βρίσκεται και εκείνη στο νοσηλευτικό ίδρυμα και έχει υποβληθεί σε τεστ.

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο Δευτέρα, όποτε και θα κριθεί αν η ίδια νοσηλευτεί στον ίδιο θάλαμο με τον 87χρονο ή όχι.

Τα παιδιά και οι οικείοι του ηλικιωμένου άνδρα παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό από το πρωί της Κυριακής.

Να σημειώσουμε πως η κλινική εικόνα του 87χρονου καθώς και το γεγονός πως παραμένει απύρετος κάνουν τους γιατρούς να σημειώνουν πως «η νόσος δείχνει να βρίσκεται σε αποδρομή».Το ενδεχόμενο αυτό είναι εξαιρετικά θετικό και ενθαρρυντικό για την υγεία του ηλικιωμένου ασθενή.

«Συναγερμός» στο ΠΑΓΝΗ όπου είχε νοσηλευθεί ο 87 χρονος πριν 9 μέρες

Εν τω μεταξύ όπως μεταδίσει το neakriti.gr, o 87χρονος ασθενής από το Καστέλι, είχε βρεθεί στο ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα στο αιμοδυναμικό τμήμα πριν περίπου 9 μέρες για βηματοδότη.Μετά την επιβεβαίωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊο , το τμήμα – γιατροί – νοσηλευτές και προσωπικό ιχνηλατούνται από τον ΕΟΔΥ.

Το ίδιο ισχύει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και για τους ασθενείς που νοσηλεύθηκαν στο ίδιο δωμάτιο με τον 87χρονο.

[pt_view id=”86c061ejwy”]

eparxies.gr