Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κρουαζιερόπλοιο έμεινε ακυβέρνητο και στο σκοτάδι βόρεια της Κρήτης

Κρουαζιερόπλοιο έμεινε ακυβέρνητο και στο σκοτάδι βόρεια της Κρήτης

Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έμεινε σχεδόν ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κρήτης ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που δημοσιεύονται σε ξένη ιστοσελίδα και στο Twitter, το πλοίο έπλεε με το φωτισμό έκτακτης ανάγκης, δηλαδή «βυθισμένο» σχεδόν στο σκοτάδι.

Δεκάδες επιβάτες ανέφεραν οτι το πλοίο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και ενώ βρισκόταν σε θαλάσσια περοχή βόρεια του νησιού, διέκοψε ξαφνικά την ισχύ στις μηχανές και «επέπλεε» στη θάλασσα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέκτησε ισχύ και συνέχισε το ταξίδι του προς την Σαντορίνη.

Μάλιστα χρήστες του twitter ανήρτησαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου ενώ αυτό έπλεε με ταχύτητα περίπου 7 κόμβων και με τα φώτα έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες και φήμες που διακινούνται μεταξύ των επιβατών και δεν επιβεβαιώνονται, ανέφεραν οτι το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε κάποιο εμπόδιο με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα στην πλοήγηση.

Το πλοίο πραγματοποιεί 12ημερη κρουαζιέρα στα ελληνικα νησιά και είχε αναχωρήσει από την Ισπανία όπου και θα επιστρέψει στις 26 Μαίου.

Flashnews.gr