Κρητικός ήταν ο φαντάρος που αυτοκτόνησε ενώ ήταν στη σκοπιά!

Κρητικός ήταν ο φαντάρος που αυτοκτόνησε ενώ ήταν στη σκοπιά!

Κρητικός με καταγωγή από το Ηράκλειο ήταν ο 22χρονος οπλίτης που έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ φυλούσε σκοπιά στο νησί της Ρω.

Σύμφωνα με τo cretalive, ο 22χρονος Ηρακλειώτης που υπηρετούσε για 3,5 μήνες στη ΔΑΝ Μεγίστης έστρεψε το υπηρεσιακό του τουφέκι στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν για την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια τους και μεταβαίνουν στη Ρόδο.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι τη στιγμή του πυροβολισμού, υπήρχε και άλλος στρατιώτης μαζί με τον 22χρονο ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας του δραματικού αυτού περιστατικού.

Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Θανάσιμος Τραυματισμός Οπλίτη Θητείας του Στρατού Ξηράς

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.

zarpanews.gr