Κρήτη: Βροχή τα πρόστιμα και οι συλλήψεις – Άλλος άνοιξε το καφενείο και άλλοι έπαιζαν πόκερ

Κρήτη: Βροχή τα πρόστιμα και οι συλλήψεις – Άλλος άνοιξε το καφενείο και άλλοι έπαιζαν πόκερ

Κρήτη: Βροχή τα πρόστιμα και οι συλλήψεις – Άλλος άνοιξε το καφενείο και άλλοι έπαιζαν πόκερ
explore Chania

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταστηματάρχης δεν άνοιξε το μαγαζί του για να εξυπηρετήσει πελάτες, αλλά για να μαγειρέψει σε μια φιλική οικογένεια, κάτι το οποίο όμως δεν έπεισε τα όργανα της τάξης που βρίσκονταν στην περιοχή και του επέβαλλαν τελικά το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Από αστυνομικές πηγές, προκύπτει πως σήμερα οι έλεγχοι θα “χτυπήσουν κόκκινο”, καθώς τόσο η μέρα, όσο και οι καιρικές συνθήκες, δείχνουν πως θα ουκ ολίγοι συμπολίτες μας θα επιχειρήσουν εξόδους προς την ύπαιθρο και τις παραλίες.

Συλλήψεις για poker

Συνελήφθησαν, χθες (11.04.2020) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, πέντε (5) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, χθες (11.04.2020) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ημεδαπός ως υπεύθυνος λειτουργίας είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις ημεδαπούς την διενέργειακαι τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά,
  • 7 πλήρεις τράπουλες,
  • 8 κύβοι-ζάρια,
  • το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου

Επιπλέον, σε βάρος των ημεδαπών επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

με πληροφορίες από viannitika.gr