Κρήτη: Το σουβλάκι «κρατάει» ακόμη στην εντατική τον 30χρονο

Κρήτη: Το σουβλάκι «κρατάει» ακόμη στην εντατική τον 30χρονο

Κρήτη: Το σουβλάκι «κρατάει» ακόμη στην εντατική τον 30χρονο

Το ατύχημα με το σουβλάκι στις Μοίρες, προ ημερών, τον έχει βάλει σε μεγάλες περιπέτειες

Στο “κόκκινο” έχει φτάσει η αγωνία των οικείων του 30χρονου άνδρα, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες στραβοκατάπιε την ώρα που έτρωγε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο άτυχος 30χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους συγγενείς του να ελπίζουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος θα βγει νικητής από τη μεγαλύτερη “μάχη” της ζωής του.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, την ώρα που ο 30χρονος έτρωγε, σε εγκαίνια καταστήματος στις Μοίρες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Νέας Κρήτης”, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να παλεύει για τη ζωή του, βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, όντας διασωληνωμένος. Οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τού άτυχου Μεσαρίτη φαίνεται ότι παραμένει σταθερά σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος είχε μεταβεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις Μοίρες, το οποίο είχε εγκαίνια.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο εν λόγω μαγαζί διασκεδάζοντας μαζί με φίλους του και τίποτα δεν προμήνυε τις δραματικές στιγμές αγωνίας που επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο 30χρονος έτρωγε. Αφού κατάπιε μια μπουκιά, ο 30χρονος ένιωθε να πνίγεται. Ωστόσο, φαίνεται ότι για κάποιες στιγμές – οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες για την υγεία του – ο 30χρονος προσπάθησε να καταπιεί μόνος του, καθώς φέρεται να τραβήχτηκε – από ευγένεια – για λίγο από την παρέα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μην μπορεί να ανασάνει και τελικά να καταρρεύσει.

Άμεσα οι φίλοι του έσπευσαν στο πλευρό του προσπαθώντας να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο 30χρονος, ωστόσο, δε συνερχόταν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τάχιστα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εντούτοις, η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του έκανε αναγκαία την άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Έτσι, ο άτυχος Μεσαρίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Από το βράδυ της Κυριακής 7 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα ο 30χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

neakriti.gr