Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 37χρονου Κώστα

Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 37χρονου Κώστα

Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 37χρονου Κώστα

”Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο γιος του πρώην οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Εργοτέλης, Αντώνη Νέγκα, Κώστας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου για τον χαμό του 37χρονου Κώστα Νέγκα. Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το capitano.gr, o Κώστας ήταν ο μεγαλύτερος υιός του Αντώνη Νέγκα, επί σειρά ετών οικονομολόγος της ΠΑΕ Εργοτέλης, και μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

”Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την βαθιά της θλίψη και τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Νέγκα για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Κωσταντίνου. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Εργοτελίτης, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη:

”Η οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΕΓΚΑ, υιό του Αντώνη Νέγκα, συλλυπάται τους οικείους του εκλιπόντος για την απίστευτη τραγωδία που βιώνουν.

Η υπερηφάνεια τους για τη ζωή του άτυχου Κώστα ας τους δίνει δύναμη να αντέξουν. Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παρευρεθεί στην κηδεία.”

zarpanews.gr