Κρήτη: Συνελήφθη 58χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του – Την έδερνε και την βίαζε

Κρήτη: Συνελήφθη 58χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του – Την έδερνε και την βίαζε

Η 11χρονη βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου της το τελευταίο διάστημα.

Είναι μία ακόμα τραγική ιστορία που αποκαλύφθηκε τα τελευταία 24ωρα στην Ανατολική Κρήτη καθώς το 11χρονο κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα τα βάσανα που βιώνει στο σπίτι του 58χρονου θείου της, αδερφού του πατέρα της.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει κοντά του ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Την έδερνε και την βίαζε

Ο 58χρονος χώρισε, έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ανατριχιαστικά. Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι. Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα ήταν απεριποίητο.

Παρ’ όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει, αν είναι καλά.

Τώρα φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο μέχρι να κριθεί η τύχη του σε κάποια δομή ενώ ο 58χρονος οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να το συνετίσει και να μην κάνει αταξίες του έριχνε ένα χτύπημα στο γλουτό.