Κρήτη: Συναγερμός για την 17χρονη που αγνοείται – Στο στόχαστρο ο 39χρονος σύντροφός της

Κρήτη: Συναγερμός για την 17χρονη που αγνοείται – Στο στόχαστρο ο 39χρονος σύντροφός της

Συνεχίζεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια η οποία εξαφανίστηκε από το Ηράκλειο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Πέμτπη 7 Ιανουαρίου – Aνακοίνωση και από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

aeweb

Στις 7/1/2021 και ώρα 15:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου, η Μάγια (ον.) Π. (επ.), 17 ετών, ελληνικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μάγια (ον.) Π. (επ.) κατόπιν αιτήματος των γονιών της.Η Μάγια (ον.) Π. (επ.) έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η αγωνία του πατέρα

Η 17χρονη Μάγια εξαφανίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Δημοκρατίας – Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 17χρονης μιλώντας στο neakriti.gr, η Μάγια, τον τελευταίο χρόνο, διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα 22 χρόνια μεγαλύτερό της και, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό το νεαρό κορίτσι να βρίσκεται με τον 39χρονο αλλοδαπό σύντροφό της.

Ωστόσο, το γεγονός πως είναι ανήλικη ενέτεινε την αγωνία του πατέρα της 17χρονης, ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνιση της ανήλικης στην αστυνομία.