Κρήτη: Στο νοσοκομείο διευθυντής σχολείου, μετά από σύγκρουση με γονέα αρνητή self test!

Κρήτη: Στο νοσοκομείο διευθυντής σχολείου, μετά από σύγκρουση με γονέα αρνητή self test!

Νέο περιστατικό αντίδρασης του μέτρου των self test στα σχολεία σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Αντιμέτωπος με δύο “μέτωπα” είναι διευθυντής Επαγγελματικού Λυκείου στο Ηράκλειο που πέρασε σήμερα το κατώφλι του νοσοκομείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στον χώρο του σχολείου βρέθηκαν ενήλικες εξωσχολικοί, προκάλεσαν φασαρία, εκτόξευσαν απειλές σε βάρος των καθηγητών και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Σήμερα, το θέμα συνεχίστηκε όταν κάποιος πήγε στο σχολείο, επιτέθηκε στον διευθυντή και εκείνος κατέληξε στο νοσοκομείο! Το θέμα έχει πάρει, πια, το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ να σημειωθεί ότι σήμερα το σχολείο ήταν υπό κατάληψη.

«Είναι εξοργιστικό αυτό το περιστατικό, ξεπερνάει κάθε όριο», σχολίαζε στο Cretalive ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης.
Ακόμα, στο ίδιο σχολείο, γονείς που αρνούνται να κάνουν self tests τα παιδιά τους υπέβαλαν μήνυση. Όπως είναι γνωστό, αν δεν προσκομίσει ο μαθητής βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος, τότε παίρνει απουσία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γονείς – αρνητές των self test για τα τα παιδιά τους έχουν καταθέσει και μηνύσεις κατά του σχολείου.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση στον διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου, τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στην Κρήτη και όλα συμβαίνουν μόλις την πρώτη βδομάδα που άνοιξαν τα Λύκεια.