Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικος με οξεία μέθη – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καφέ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο ανήλικος με οξεία μέθη – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καφέ

Με συμπτώματα οξείας μέθης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών το μεσημέρι της Πέμπτης 15χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε καφετέρια της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και τσουχτερό πρόστιμο για παράβαση των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού.

Όπως αποδείχθηκε ο 15χρονος, μπήκε στην καφετέρια χωρίς να διαθέτει το πιστοποιητικό εμβολιασμού και κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης του.

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι

Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 2.515 έλεγχοι από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας, και στον ιδιοκτήτη μίας καφετέριας επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο επειδή δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό εξυπηρετούμενων πελατών.

Στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε υπάλληλο καφετέριας και στο Ηράκλειο βεβαιώθηκαν 4 αντίστοιχες παραβάσεις σε υπαλλήλους επιχειρήσεων.

cretalive