Κρήτη: Πυροβολισμοί σε αστυνομική καταδίωξη – Τρεις τραυματίες (φωτο)

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε αστυνομική καταδίωξη – Τρεις τραυματίες (φωτο)

Μεταξύ των τραυματιών ένας αστυνομικός κι ένας πολίτης που βρισκόταν σε καφετέρια

aeweb

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στο cretalive.gr υπάρχουν τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός κι ένας πολίτης που βρέθηκε στα “διασταυρούμενα” πυρά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν ενώ κλιμάκιο αστυνομικών, με πολιτικά, φέρεται να παρακολουθούσε άτομο που είχε σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις και βρισκόταν σε τζιπ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τζιπ ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη και όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους!  Οι αστυνομικοί φέρεται να ανταπέδωσαν τα πυρά, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός. 
Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το άτομο που παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί κατέβηκε από το όχημα για να πάρει καφέ και όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών άρχισε να ρίχνει “κατά ριπάς”. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σήμανση φέρεται να έχει δώσει 17 πυροβολισμούς!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένας 36χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου ο επιβαίνων στο τζιπ ηλικίας 35 ετών, ο οποίος και συνελήφθη και ένας νεαρός 22 ετών, που βρισκόταν σε καφετέρια, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί δύο πυροβολισμούς στα πόδια.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό, καθώς επίσης και αστυνομικές δυνάμεις. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε στον πλέον κεντρικό δρόμο του Γαζίου, στον οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και δυο παιδιά