Κρήτη: Περίεργο τροχαίο σε νεαρό οδηγό μηχανής – Τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου!

Κρήτη: Περίεργο τροχαίο σε νεαρό οδηγό μηχανής – Τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου!

Αρχικά ο 24χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου δίπλα από τη μοτοσικλέτα του και διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

aeweb

Ένα περίεργο τροχαίο σημειώθηκε στην Ιεράπετρα περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα και τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 24χρονος.

Μάλιστα όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, η μηχανή του νεαρού ήταν όρθια ενώ εκείνος βρισκόταν δίπλα της αλλά σε κακή κατάσταση.

Περαστικός που τον εντόπισε, ενημέρωσε τις αρχές ενώ το ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Το πρωί ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης ανέφερε ότι ο 24χρονος υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Νεότερες πληροφορίες ωστόσο από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο τροχαίου ατυχήματος καθώς ο 24χρονος Έλληνας δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού ενώ στο οδόστρωμα δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που να παραπέμπουν σε τροχαίο.

Αυτό το οποίο φαίνεται να συνέβη, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι ο 24χρονος να προσπάθησε να ανέβει στη μηχανή του ωστόσο λόγω της σημαντικής ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να έπεσε με συνέπεια να μείνει στο οδόστρωμα.

πληροφορίες neakriti.gr