Κρήτη: Πατέρας ήρθε για διακοπές και φέρεται να βίασε την κόρη του!

Κρήτη: Πατέρας ήρθε για διακοπές και φέρεται να βίασε την κόρη του!

Μία υπόθεση που προκαλεί φρίκη εξετάζουν οι αρχές.

Πρόκειται για μία πρωτοφανή υπόθεση βιασμού. Ενώ οι καταγγελίες για βιασμό από τουρίστριες σε περιοχές του Ηρακλείου, όπως είναι τα Μάλια και η Χερσόνησος αποτελούν, δυστυχώς, κάτι συνηθισμένο για τις αρχές, η συγκεκριμένη περίπτωση που έχει τεθεί στο μικροσκόπιό τους έχει κάτι το πρωτοφανές και φρικιαστικό: φερόμενος ως βιαστής είναι ο ίδιος ο πατέρας της κοπέλας!

Ένας 62χρονος Βρετανός βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάλια για διακοπές με την 34 ετών κόρη του.

Η κοπέλα πριν δύο ημέρες πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να το επιβεβαιώνει.

Οι αστυνομικοί, στην έρευνά τους, εξέτασαν υλικό από κάμερες από το μπαρ, τους δρόμους και τα στενά, από όπου είχαν βρεθεί εκείνο το βράδυ η ίδια και ο πατέρας της. Μαζί είχαν πάει να διασκεδάσουν σε ένα μπαρ της περιοχής και, μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που η επαφή τους φέρεται να ξεπερνούσε τα όρια πατέρας και κόρης. Οι δύο κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τα βίντεο τους δείχνουν να τρεκλίζουν.

Εκείνη υποστηρίζει πως κάποια στιγμή χωρίστηκαν με τον πατέρα της, ότι κάποιος άγνωστος την άρπαξε και τη βίασε. Στο σημείο, όπου έγινε ο καταγγελλόμενος βιασμός δεν υπάρχει κάμερα, όμως, ο χωρισμός τους δεν επιβεβαιώνεται από τα βίντεο.

Όταν η κοπέλα ενημερώθηκε πως οι έρευνες καταλήγουν στον πατέρα της, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε πως «δεν το πιστεύω, αποκλείεται να το έκανε ο πατέρας μου».

Ανάλογη είναι η αντίδραση και του 62χρονου, ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «κάνετε λάθος. Ψάχνετε σε λάθος κατεύθυνση, δεν είμαι εγώ ο δράστης».

Στον πατέρα, πάντως, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη για την κατηγορία του βιασμού.

Δείγμα για εξέταση DNA έχει ληφθεί και από τους δύο.

cretalive.gr