Κρήτη: Ο μικρός Μενέλαος είδε την ευχή του να γίνεται πράξη (video)

Κρήτη: Ο μικρός Μενέλαος είδε την ευχή του να γίνεται πράξη (video)

Το make a wish που πραγματοποιεί ευχές παιδιών που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, έκανε πράξη και την ευχή του 8χρονου Μενέλαου από το Ηράκλειο, για τον οποίο η περασμένη Κυριακή ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του

  • Είδε την ευχή του να γίνεται πράξη… με μία μεγάλη έκπληξη
  • Ένα δεντρόσπιτο… δώρο στον 8χρονο Μενέλαο που περίμενε με λαχτάρα

Βιώνοντας εδώ και δύο χρόνια μια καθημερινότητα που περιλαμβάνει από χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες σε κλινικές, ο 8χρονος Μενέλαος από το Ηράκλειο, περίμενε την Κυριακή υπομονετικά και με λαχτάρα. Και το make a wish φρόντισε η έκπληξη όχι απλά να άξιζε την αναμονή, αλλά να δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον Μενέαλο που με τους φίλους του και τα αδέλφια του σήμερα φρόντισε να μοιραστεί μια τεράστια χαρά.

Ένα δεντρόσπιτο στο οποίο θα μοιράζεται το παιχνίδι και τις σκέψεις με τους φίλους του, τον περίμενε στο σπίτι του. Το make a wish που πραγματοποιεί ευχές παιδιών που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, ήταν εκεί για να κάνει πράξη την ευχή του 8χρονου, για τον οποίο η Κυριακή (27/3) ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του.

Δίπλα στην οικογένεια του Μενέλαου , ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων που το χαμόγελό τους έκανε ακόμη μεγαλύτερη τη χαρά τους, με το δεντρόσπιτο όπως είπαν να αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν της αγάπης, της δύναμης, της ελπίδας ότι τα δύσκολα περνούν ευκολότερα όταν έχεις δίπλα σου ένα χέρια να πιαστείς και κάτι όμορφο να περιμένεις.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο, που έβγαινε μέσα από την ψυχή του, ο μικρός Μενέαλος από το Ηράκλειο, είδε το όνειρό του να πραγματοποιείται. Το δεντρόσπιτο που στήθηκε μέσα στον κήπο του σπιτιού του, είναι πλέον εκεί και όχι μόνο στα όνειρά του, καλύτερο όπως λέει από όσο το περίμενε.

neakriti.gr