Κρήτη: O Μαζωνάκης έγινε σεφ για καλό σκοπό στην πλατεία Ελευθερίας (video)

Κρήτη: O Μαζωνάκης έγινε σεφ για καλό σκοπό στην πλατεία Ελευθερίας (video)

Στο Ηράκλειο βρέθηκε ο γνωστός καλλιτέχνες Γιώργος Μαζωνάκης, που μαγείρεψε μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος»

Συναυλίες ανθρωπιάς και αγάπης πραγματοποιεί ο Γιώργος Μαζωνάκης! Ο γνωστός ερμηνευτής που ξεκίνησε με μια sold out συναυλία από το θέατρο γης και την Θεσσαλονίκη έχει αποφασίσει η φετινή περιοδεία που εκτός από τα τραγούδια του περιλαμβάνει και κινήσεις ανθρωπιάς και αγάπης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με καταγωγή από την Σητεία φέτος έχει ονομάσει την περιοδεία του Μάξωξη, σημειώνοντας εμφατικά πως πέρα από τη μουσική και τα τραγούδια το σμίξιμο με τους θαυμαστές του περιλαμβάνει και κινήσεις ανθρωπιάς και αγάπης! 

Στο Ηράκλειο, βρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος» κι όλοι μαζί μαγείρεψαν στέλνοντας το μήνυμα «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί»… 

Πλήθος κόσμου έσπευσε στην πλατεία ελευθερίας να μαγειρέψει μαζί του και με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με τα τρόφιμα να είναι προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

neakriti.gr